De vagina heeft een bepaalde zuurtegraad, waardoor een befbeurt niet altijd even lekker is. In ananas vind je veel vezels, vitamine B en vitamine C.Dat is ook gunstig voor je vajayjay en de 'smaak', want al die vitamines houden het gezond en gaan infecties tegen.
Deze tropische vrucht zit vol met antioxidanten, zoals vitamine C, beta-caroteen en zink die zowel de mannelijke als vrouwelijke vruchtbaarheid beïnvloeden. Tevens is het foliumzuur (vitamine B11) in de ananas een belangrijke vitamine voor zwangere vrouwen.
Ananas werkt tegen een heleboel vervelende kwaaltjes. Een aantal: slijmvliesontsteking, wormen, verstopping en maagproblemen. De zoete vrucht bevat een heleboel antioxidanten. Deze bestrijden vrije radicalen in je lichaam en maken op die manier de kans op kanker kleiner.
Aandacht omdat de orale seks Ananas hebben gegeten verbetert niet alleen in een kwestie van vloeibare smaken, maar verandert ook de aanraking van de tong. De ananas laat de tong een beetje ruwer en dat maakt het gevoel wanneer je een Frans intenser doet.
Als een man ouder wordt, wordt zijn penis vaak minder stijf bij opwinding. Er is meer tijd en meer prikkeling nodig om een stijve penis te krijgen. Vaak blijft de penis ook minder lang stijf. Ook dat is normaal en hoort bij ouder worden.
En ook komt er dopamine vrij, wat dezelfde chemische component is die vrijkomt bij een orgasme. Voor de ultieme ervaring kies je dan trouwens voor pure chocolade. Daar zit het meest van deze stoffen in. Die stoffen vind je trouwens ook in appels, avocado's, tomaten en amandelen.
Om deze reden is het belangrijk om niet te veel ananas te eten. Ons advies is om niet meer dan twee stuks/porties fruit per dag te eten wanneer je gewicht wilt verliezen (of niet wilt aankomen).
Ananas is vetverbrandend.
Er bestaat geen voedingsmiddel dat zomaar vet verbrandt. Verse ananas bevat - zoals de meeste groenten en fruit - weinig calorieën en is rijk aan vezels en vitaminen. Ananas helpt daarentegen wel uitstekend om een eiwitrijke maaltijd vlotter te verteren.
ANANAS: IS HET GEZOND? Ananas is een gezonde fruitsoort. Het fruit bevat onder andere vitamine C en betacaroteen. In onderstaande tekst hebben we het telkens over 100 gram ananas.
De reden waarom ananas gezond is, is vooral dankzij de aanwezigheid van kleinere stofjes zoals vitamines en mineralen. Denk maar aan vitamine B, vitamine C, kalium en mangaan. Ananas bevat ook een aantal andere stofjes zoals bromelaïne en L-tryptofaan die je niet zomaar in elke fruitsoort tegenkomt.
Bramen: door het grote aantal gezonde voedingsstoffen kunnen bramen worden gezien als het gezondste fruit! Bramen bevatten veel belangrijke vitamines (A, B1, B2, B6, B11, C en E) en mineralen (natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, magnesium en koper).
Fruit uit blik of pot en diepvriesfruit bevat ongeveer evenveel voedingsstoffen als vers fruit. In fruit zit onder andere vitamine C, vitamine A, foliumzuur, kalium, ijzer en calcium. De hoeveelheden voedingsstoffen zijn bij elke soort anders, maar zelfs binnen dezelfde fruitsoort kunnen verschillen bestaan.
ananas → pineapple. ananas → pineapple, pineapple tree.
De harde huid kun je gewoon eraf snijden en weggooien, maar je doet er goed aan om de kern, ook wel ananashart genoemd, wel te bewaren. Deze kern is namelijk een goed bron van bromelaïne, wat regelmatig als voedingssupplement wordt voorgeschreven vanwege de mogelijk bijzondere eigenschappen.
Ananas - bevroren fruit puree (pulp)
Misschien de bekendste onder de bakerpraatjes en populair in grootmoeders tijd: een ananas eten om de bevalling op te wekken. In ananas, en dan vooral in het hart ervan, zit namelijk kinine. Dit schijnt de bevalling op te kunnen wekken. Je moet er wel flink wat van eten voordat het voor weeën kan zorgen.
4 – Ananas
Dit kalmeert je spijsvertering en helpt de lever om voeding af te breken doordat het spijsverteringsenzymen bevat. Ook zit er vitamine C en B1 in ananas, kalium en magnesium die samen de strijd tegen ontstekingen aanbinden.
Nierbeschermend. Onderzoekers zien dat een beschadigde nier sneller herstelt als het ananas krijgt toegediend. Het nierweefsel dat door vrije radicalen is aangetast, komt terug tot zijn gezonde vorm als een ananasextract wordt gegeven. Daardoor werken de nieren beter.
Een kopje vol met stukjes ananas bevat gemiddeld 16 gram suiker. Toch is ananas de minst 'slechte' in deze rij, want het bevat mangaan dat je bloedsuikerspiegel onder controle helpt te houden.
Maar hoeveel fruit per dag is dan die ideale hoeveelheid? Het officiële advies van het Voedingscentrum is dus twee stuks per dag. Iets meer is ook zeker geen probleem: drie stuks per dag is ook nog gewoon gezond.
De raad adviseert om ongeveer 250 g fruit per dag te eten. Dat komt overeen met een tweetal stukken fruit. Niet alle fruit is even groot. Denk bij één stuk fruit aan de grootte van een appel, peer of banaan, een sinaasappel of perzik, …
Voor volwassenen geldt het advies om 200 gram (twee stuks) fruit per dag te eten. Fruit bevat veel voedingsstoffen en de inname van de aanbevolen hoeveelheid fruit hangt samen met een lager risico op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2, darm- en longkanker.
Wie een ananas-allergie heeft en ananas eet of aanraakt, kan last krijgen van onder andere een loopneus, hoesten, zwellingen in het gezicht en de keel, een moeilijke ademhaling, jeuk, roodheid, constipatie, buikpijn, duizeligheid en braken.
Door het mooie gehalte aan vitamine B1 heeft het namelijk een gunstige invloed op de werking van je hart. Daarnaast helpt het hoge vitamine C-gehalte in ananassap je bloedvaten sterk en soepel te houden. Het ideale sapje dus om de gezondheid van je hart en vaten een optimale ondersteuning te bieden.