Toen ze zes was, kreeg ik een relatie met Vincent. Ze woont de helft van de week bij haar vader in Amsterdam, en de helft van de week bij ons. Vroeger vond ik dat moeilijk: als moeder wilde ik mijn kinderen altijd bij me hebben.
Pagnier gaat met opgeheven hoofd verder en staat open voor nieuwe uitdagingen. Er is naast lekker gegeten ook smakelijk gelachen tijdens de opnames, zo blijkt in een hilarische afscheidsvideo die ze op haar socials deelde.
kookt Roberta Pagnier elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd. Roberta maakt onder andere bekende klassiekers met een twist. Ze laat ons stap voor stap zien wat ze doet, dus we kunnen thuis naar hartenlust meekoken!
Roberta Pagnier is voor de tweede maal moeder geworden. De tv-kok, bekend van 24Kitchen en Carlo's TV Café beviel afgelopen maandag van zoontje Milo.
Ze maakte kookvideo's voor Het Parool en werkte een tijdje voor iens.nl. Sindsdien heeft ze altijd in de culinaire wereld gewerkt. Het liefst is ze vanuit de Italiaanse traditie bezig met eten. Warmte, gezelligheid, familie, grote lange tafel vol lekkernijen: Roberta is er dol op.
Na meer dan 600 afleveringen is duidelijk dat haar kookprogramma Wat eten we geen vervolg krijgt op de zender. De laatste nieuwe aflevering van Wat eten we is inmiddels al uitgezonden, zo bevestigde Roberta op haar Instagram.
Roberta Pagnier, bekend als tv-kok van onder andere 'Wat eten we? ', werd als dochter van een Italiaanse moeder en Nederlandse vader tweetalig opgevoed, maar na de dood van haar moeder sprak ze jaren geen woord Italiaans. "Mijn vader was dol op haar.
Jet presenteert samen met Job & Perry en Hugo het programma Wat Eten We Vandaag?, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Met haar aanstekelijk enthousiasme, humor en kennis is ze erg geschikt voor dit nieuwe platform.
TV-kok Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Ze maakt bekende klassiekers met een twist.
Met het nieuwe tv-programma Wat eten we? zet tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag in 20 minuten een lekkere en makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. Roberta neemt je stap voor stap mee: van het moment dat de boodschappen op het aanrecht staan tot de volle borden op tafel.
Wat Eten We Vandaag? is een programma van 24Kitchen. Het wordt gepresenteerd door Jet van Nieuwkerk, samen met chef Hugo Kennis en het Rotterdamse duo Job en Perry. In het programma is vooral aandacht voor simpele en makkelijk te maken gerechten, die snel te maken zijn.
Wat Eten We? is vanaf maandag 7 januari elke werkdag om 17.30 uur te zien bij SBS6. De recepten zijn niet alleen smakelijk en gezond, ze zijn vooral gevarieerd en makkelijk. De gerechten zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn betaalbaar: lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.
Op dit moment kun je sommige 24Kitchen-programma's tot 7 dagen na uitzending terugkijken via de tv-gids op je televisie, maar bij The Chefs' Line Nederland is het anders: elke aflevering kun je namelijk terugkijken op 24Kitchen.nl én via KPN iTV!
Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.
De kersverse ouders Jet en Ward hebben recent een vierkamerappartement gekocht in Amsterdam voor de prijs van rond 710.000 euro. Er rust een hypotheek op van 790.000 euro. Het is een vierkamerappartement met een woonoppervlakte van 140 vierkante meter.
De opnames vinden plaats in United Studio's Mediahaven, Amsterdam.
Alex Liemburg (24) stond zondagavond in de finale van spelprogramma Weet ik veel, een kennisquiz van RTL 4. Met het eindcijfer 8,6 was hij slimste van de 300 aanwezige studenten en in de finale sleepte hij een flink geldbedrag in de wacht. Wat hij met de gewonnen 4750 euro doet? Onder meer dat vroegen we aan hem.
De kijker kan vanaf de bank live meespelen de Weet Ik Veel-app. Met elkaar, tegen elkaar, tegen de kandidaten in de studio én tegen de rest van Nederland. De BN'er met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, om met de beste student een zo hoog mogelijk bedrag in de wacht te slepen.
Job Pattinasarany vormt samen met Perry de Man 'het ruigste kookduo' van 24Kitchen. Ook opent hij binnenkort een restaurant: Toko Pindakaas (Rotterdam).
In 1993 vergaarde Den Blijker zijn eerste succes in toen nog kortstondige culinaire loopbaan. Zijn eerste restaurant – De Engel in Rotterdam – kreeg namelijk een prestigieuze Michelinster, die uiteindelijk in 2002 weer zou worden ingetrokken.
Momenteel presenteert hij samen met zijn beste maatje Perry verschillende formats op 24Kitchen, OPEN Rotterdam en TV Rijnmond. Job is momenteel bezig als freelance chef op locatie en met verschillende-, nieuwe projecten voor tv, die binnenkort weer bij jou op de buis te zien zullen zijn.