Sergio Herman is bezig met een nieuw restaurant in Zeeland, waar hij zelf achter de pannen staat. Hij is het zat om alleen ondernemer te zijn en wil weer gaan koken op de plek waar hij vandaan komt, vlakbij Cadzand.
Syrco Bakker (38), chefkok van restaurant Pure C**, is van plan een eigen restaurant te openen. De chef werkt tot eind april in Cadzand en opent deze herfst zijn eerste restaurant in Ubud, Indonesië. Zijn tweede restaurant, in de gemeente Sluis, zal binnen anderhalf tot twee jaar openen.
In de jaarlijkse lijst van The World's 50 Best Restaurants staat The Jane in 2017 op de 74ste plaats. In 2021 stapte Sergio Herman uit de zaak en werd Nick Bril de enige eigenaar.
Wat mensen zeggen over Pure C
Hoofdgerecht = 1/2 kleine sol op elkaar gelegd, 8 cm lang en ongeveer 2 cm breed. Gebruik = 1 sol voor 2 personen. Dit alles is mooi geserveerd, maar wat weinig voor een lunch van 52-€.
Wie Syrco Bakker (37) Woont in Cadzand, met zijn vrouw Charlotte en dochtertje Yscha (2,5) Runt de keuken van tweesterrenrestaurant Pure C in Cadzand Ontspant door hard te lopen in de duinen en andere landen te ontdekken.
Diner voor twee met een aantal drankjes in een luxer restaurant kost zo rond de 2000 CZK of in een midrange restaurant tussen de 900 en 1200 CZK. Lunch in een kroeg kost zo'n 150 CZK per persoon en voor een speciaal menu in een goedkoop eettentje betaal je tussen de 60 en 100 CZK.
Net voor Kerstmis 2020 rekende Herman af met een scheiding in zijn privé-leven. Op datzelfde moment bracht hij zijn Nederlandse sleutelholding Sergio Beheer over van Sluis naar Vlaanderen. Die was op dat moment goed voor een vermogen van 2,8 miljoen euro.
Ik woon al meer dan 35 jaar in Kruishoutem, ik hou enorm van de glooiingen en van de rust. Het restaurant ligt op de eerste heuvel van de Vlaamse Ardennen, op twee minuten van de afrit van de autostrade.
Sergio Herman opent zijn derde zaak in Antwerpen. De Nederlandse sterrenchef gaat het concept van zijn restaurant Blueness, gelegen in het Nederlandse Cadzand-Bad, ook openen in de Belgische stad. Herman hoopt eind dit jaar het restaurant te kunnen openen.
Extra prettig vanwege het uitzicht en vanwege de akoestiek. Men kent hier twee menu's, Menu Nature € 89 (4 entrees, hoofdgerecht en 1 dessert); Aangepast wijnarrangement: € 54. Pure C Menu € 109 (5 entrees, vis hoofdgerecht, vlees hoofdgerecht en 1 dessert); Aangepast wijnarrangement: € 72.
De man die de sterren moet terughalen: Jeffrey Laarberg wordt nieuwe chef-kok in Pure C.
Pure C, het Zeeuwse visrestaurant van Sergio Herman, verliest z'n twee Michelinsterren. Dat heeft te maken met het vertrek van chef-kok, Syrco Bakker ,,Sterren zijn aan chefs verbonden, niet aan restaurants", zegt Werner Loens, hoofdinspecteur van Michelin Benelux.
De totale rekening bedraagt 347,50 euro voor 2 personen, niet goedkoop maar wie gezien wil worden in deze trendy zaak met de signatuur van Sergio Herman moet er iets voor over hebben.
Het Amsterdamse Ciel Bleu, eigenaar van twee Michelin-sterren, is het duurste restaurant van Nederland. Het eveneens Amsterdamse La Rive staat op de derde plaats.
Het beste restaurant ter wereld staat in Amsterdam. Tenminste, als we de recensenten van TripAdvisor mogen geloven. Zij hebben namelijk restaurant Bougainville in Amsterdam uitgeroepen tot de nummer één van de wereld.
Bij Hof van Cleve betaalt u 285 euro voor het meest prestigieuze menu (inclusief wijnen), bij Sea Grill is dat 250 euro.
Peter Goossens weet als geen ander wat een scherp mes kan doen: als stagiair in een Parijs' restaurant sneed hij de pees van de middelvinger van zijn linkerhand door. Sindsdien kan hij de vinger niet meer strekken.
Peter Goossens, de Belgische chef-kok die drie Michelinsterren kreeg voor zijn restaurant Hof van Cleve, opent half juli de deuren van La Rique in viersterrenhotel La Réserve in Knokke.
Het salaris is gebaseerd op het cao Horeca. Afhankelijk van werk en ervaring komt dat neer op een salaris tussen de 1773 en 2.077 euro bruto per maand.
Hoe rijk is Max Verstappen in 2023? Terug naar Max Verstappen zelf, en zijn vermogen. Want hoe rijk is onze nationale knuffelcoureur eigenlijk? In de Quote 500 van 2022 debuteerde Verstappen als rode lantaarndrager op nummer 500, met een geschat vermogen van €120 miljoen.
Met een gemiddelde prijs van 1,63 euro per flesje bier is Praag de goedkoopste Europese bestemming om alcohol te drinken. Een glas wijn kost omgerekend 2,04 euro, en een wodka met jus d'orange staat in de Tsjechische hoofdstad Praag op de prijslijst voor gemiddeld 3,67 euro.
Hoewel Tsjechië bij de Europese Unie hoort, wordt er nog niet met de euro betaald. De Tsjechische munteenheid is de kroon, een kroon (Kc) is 100 helaru. Op dit moment zijn er munten in omloop met een waarde van 10, 20 en 50 helaru.
Een typisch fenomeen in de Tsjechische keuken zijn de knoedels, dit zijn deegballetjes gemaakt van brood, pasta of aardappels. Ook wordt er veel vlees gegeten. In ieder restaurant staan schnitzels op de kaart maar vissoorten als forel en karper zijn ook populair.