Met Philadelphia maak je ook eenvoudige maar overheerlijke sauzen. Voor de saus laat je de Philadelphia in een pannetje smelten samen met een vloeistof zoals melk of fond. Regelmatig roeren op een laag vuurtje en zo klaar.
Alle producten van Boursin® kunnen worden verwarmd.
Is Philadelphia hetzelfde als roomkaas? Philadelphia is een type roomkaas, dat wordt gebruikt in warme en koude gerechten.
Roer een beetje Philadelphia Naturel (of Naturel Light) door de eieren, samen met wat fijngehakte verse tuinkruiden. Dien op met warme, knapperige broodjes of sneetjes toast.
Roomkaas kun je na het openen van de verpakking nog zo'n twee dagen bewaren in de koelkast. Op de verpakking zal dan ook staan “na openen beperkt houdbaar”. Als de verpakking nog goed dicht zit, dan kun je in principe de THT-datum aanhouden die op de verpakking vermeld wordt.
Spijtig genoeg kan Philadelphia niet ingevroren worden omdat de textuur van de kaas bij die koude temperaturen afbreekt. Dit zou resulteren in een inferieur product.
Roomkaas mag alleen roomkaas genoemd worden als het aan een aantal eisen voldoet. Het minimale vetgehalte moet bijvoorbeeld 33% zijn. Is dit niet het geval, dan wordt de smeerbare kaas zuivelspread genoemd. Dit smeersel is iets minder vet en wat frisser.
Philadelphia past net zo goed in zoete als hartige gerechten. Je kunt er een beetje poedersuiker door mengen om er een taart mee af te werken of de Philadelphia gebruiken om je wraps te besmeren, meteen een geweldig alternatief voor de zure room bij je fajita's. Van Philadelphia kun je ook een heerlijke dipsaus maken.
De naturel smaak van philadelphia. Heerlijk fris en romig.
Tijdslimiet. Als we Bon Appetit mogen geloven, zit je met een stuk kaas dat maximaal vier uur buiten de koelkast is gegarandeerd goed. In dat tijdsbestek hebben bacteriën niet noemenswaardig de kans gehad zich te ontwikkelen.
Filadelfia is een van de zeven christelijke gemeenschappen in Klein-Azië waaraan een brief gestuurd wordt in het Bijbelboek de Openbaring van Johannes. Jezus verschijnt in een visioen aan de apostel Johannes en dicteert hem de zeven brieven.
Op het keto dieet wil je een roomkaas kiezen die laag in koolhydraten is. Hierdoor valt het bekendste merk, Philadelphia, direct af. Original Philadelphia bevat 4 gram koolhydraten per 100 gram.
Het Philadelphia productassortiment
Philadelphia is meer dan een echte goede roomkaas, er is een hele reeks smaken en vetgehaltes, snacks en spreads. Bekijk hieronder ons volledige assortiment om uw favoriete Philadelphia te vinden.
Hoe voorkom ik schiften? Zorg dat je roomkaas en boter op kamertemperatuur is. Te koude boter klopt niet goed op en wanneer de roomkaas niet op gelijke temperatuur als de opgeklopte boter is kan je roomkaas glazuur gaan schiften.
Antwoord van Jeroen Meus
Wanneer je (te)veel soep hebt bereid, dan doe je best kaas of room in het deel dat je zal opeten. De rest van de soep kan je bewaren (koelen of invriezen), nadien kort koken en aansluitend (opnieuw) kaas of room toevoegen wanneer je ze een tweede keer serveert.
Zure room bevat veel minder vet waardoor je soep of saus veel sneller gaat schiften, minder romig wordt en een zure smaak krijgt. Als je in een warm recept crème fraîche wilt vervangen, kun je beter roomkaas gebruiken.
Monchou is een zacht en luchtige roomkaas die voor veel verschillende gerechten wordt gebruikt. Of het nu om taarten, pasta's, quiche of sauzen gaat, Monchou kan het allemaal. De basis voor deze kaas is magere melk en room. Monchou is een merknaam van Campina, de grootste zuivelverwerker van Nederland.
Top 5: Everyday Verse roomkaas natuur (Colruyt) - 4,15 euro/kg. Albert Heijn Zachte Zuivelspread naturel – 3,45 euro/kg. Philadelphia Original – 9,06 euro/kg.
Philadelphia is een type roomkaas, dat wordt gebruikt in warme en koude gerechten.
Dit product valt in de schijf van vijf en draagt bij aan een gezonde dagelijkse voeding. In een gezonde dagelijkse voeding passen kazen, zoals Original Philadelphia, frisse en romige smaak.
Ricotta Kaas
Ricotta Cheese is een andere Italiaanse kaas die een verse kaas is (zoals roomkaas en mascarpone). Ricotta heeft een mildere smaak dan roomkaas en heeft niet dezelfde gladde textuur als roomkaas.
Door het relatief lage vet- en zoutgehalte is zuivelspread een gezondere keuze dan roomkaas. Ook smeerkaas en gewone kaas bevatten meer vet en zout en zijn dus slechter voor je gezondheid. Wil je echt precies weten wat er in je spread zit? Maak het dan eenvoudig zelf!
Wat is het verschil met normale roomkaas? Het grootste verschil is het vet percentage. Mascarpone heeft ongeveer twee keer zoveel vet. Hierdoor is de smaak veel voller als roomkaas, want vet is nu eenmaal smaak.
Roomkaas is een witte, romige, smeerbare soort kaas die gegeten kan worden op toastjes of op brood. Deze kaas heeft een milde smaak, maar soms is er meer smaak toegevoegd door middel van fijngehakte knoflook, olijven of dille.