Je kunt een profiel opnieuw zien als deze persoon hun account heeft verwijderd en daarna een nieuw account heeft aangemaakt, of als je hebt geswipet terwijl de netwerkverbinding slecht was.
Zo zoek je iemand in je matchlijst: Tik op het berichtballonnetje op het hoofdscherm. Tik op het scherm en trek naar beneden tot een zoekbalk verschijnt. Typ de naam van die persoon in de zoekbalk.
Als je de app gebruikt, krijg je een 'elo-rating'. Dit cijfer wordt berekend aan de hand van hoeveel mensen jou zien zitten – en dus naar rechts swipen. Van 0 (niemand heeft interesse) tot 10 (je bent super populair). Vervolgens worden alleen mensen met dezelfde elo-rating als jij aan jou voorgesteld.
Matches blijven oneindig laden
Zorg er eerst voor dat je een goede internetverbinding hebt.
Helaas heeft Tinder geen zoekfunctie waarmee je het gewoon simpelweg kunt opzoeken of iemand nog actief is. Hallo, Tinder! We hebben een update nodig. Je kunt jezelf drie slagen in de rondte swipen en hem nogsteeds niet tegenkomen.
Hack 1: Twee Tinder accounts, ja het kan
Het kan! Je kunt namelijk een account aanmaken via je telefoonnummer.
Helemaal nieuw is 'Likes You'. Daarmee krijg je een gouden hartje te zien dat aangeeft dat iemand jou al leuk heeft gevonden. Zo kun je vermijden dat je mensen naar rechts gaat swipen die jou niet interessant vinden.
Uit onderzoek blijkt dat 22% van de mensen op Tinder een serieuze relatie heeft.
Waarom te lang 'Tinderen' niet werkt
Ben je té actief, dan bestempelt de app je als een zogenoemde overdater. Deze mensen zijn vaak te actief, willen veel matches, maar gaan vaak zelden over op interactie. Zodra ze jou herkennen als overdater, wordt je profiel minder zichtbaar.
Helaas kun je niet echt zien of iemand actief is op Tinder. Maar Gold-gebruikers krijgen wel toegang tot de kennis van wie er al naar rechts heeft geswiped.
Minstens 72 uur tot 7 dagen wacht je met je volgende bericht. Vaak stuurt ze je in de tussentijd al iets, kijk bijvoorbeeld naar dit WhatsApp gesprek van mij: Zoals je ziet kreeg ik pas na 6 dagen een reactie. Prima.
Simpel uitgelegd, hoe meer mensen je foto's naar rechts swipen, hoe hoger je op de ladder van Tinder klimt. Met die rangschikking selecteert het programma dan een aantal populaire profielen die het vaak zal voorschotelen aan gebruikers.
Wanneer dat er in totaal 100 zijn krijg je bij de eerstvolgende like een melding dat je de limiet hebt bereikt. Ook zie je dan hoe lang het nog duurt voordat je weer opnieuw profielen naar rechts kunt swipen. Let wel op dat de limiet alleen geldt voor de profielen die je inderdaad liket, oftewel naar rechts veegt.
Er bestaan 3 diensten om een persoon te zoeken: Zoek een persoon met een INSZ-nummer (dienst GeefPersoon/GeefHistoriekPersoon) Zoek een persoon met zijn naam (dienst ZoekPersoonOpNaam) Zoek een persoon met zijn adres (dienst ZoekPersoonOpAdres)
Als je de match met iemand opheft, verdwijn je uit hun lijst met matches. Diegene kan je geen berichten meer sturen en wordt ook niet meer in jouw lijst met matches weergegeven.
Wanneer je serieus wilt daten via Tinder hoort het namelijk helemaal geen ramp te zijn dat je maximaal 100 likes uit kunt delen per 12 uur. Wanneer je alleen profielen naar rechts veegt die je echt leuk vindt is het aantal van 100 likes zelfs meer dan je normaal gesproken nodig hebt.
Als je het profiel van je nieuwe match nog niet bekeken hebt, staat er een rood bolletje bij. Deze verdwijnt als je op je match klikt en haar profiel bekijkt. Onder je nieuwe matches staat het kopje 'Berichten'. Dit zijn alle matches waar het gesprek mee gestart is.
Het beste wat je kunt doen, is zorgen voor een sterke internetverbinding en vervolgens de app verwijderen en opnieuw installeren. Hiermee krijg je niet alleen de recentste versie van Tinder, maar kun je ook vlotter met de app werken.
Soms ligt het gewoon aan de leeftijd namelijk. Zo blijkt 90 procent van de mannen zich pas echt te willen binden als ze tussen de 26 en 33 jaar zijn. En na die 33 jaar dan? Dan zijn de meeste vrijgezelle mannen wel erg gesteld op hun solo leventje.
Uit de bevragingen van Tinder blijkt dat zo'n 95% van de daters het liefst afspreekt binnen twee tot zeven dagen na de (online) ontmoeting.
Op zoek naar een relatie, een stiefvader of gewoon een eenmalige wip. Het leuke is dat ze vaak groot uitpakken in hun bio en de foto's met hun kind. Vaak komt dit gepaard met de 'happy single mom'-tekst of iets wat daar op lijkt. Maar waarom zijn ze dan wel te vinden op Tinder?
Matches die jou via de Boost-stand ontdekt hebben, zijn te herkennen aan een paars bliksemschichtje. Je matches zien niet dat jij de Boost-stand gebruikt hebt. De Boost-stand is alleen beschikbaar tijdens de normale Tinder-stand en niet tijdens Tinder Social.
Kortom, Tinder Gold is hetzelfde als Tinder Plus, maar dan met de 'Likes You'-functionaliteit erbij. Andere Tinderaars kunnen trouwens niet zien dat je Plus of Gold gebruikt.
Gebruikers van de dating-app Tinder zullen hun identiteit kunnen laten controleren, zodat anderen er zeker van zijn dat hun profiel echt is. Het krijgt dan een blauw vinkje, zoals dat bij bijvoorbeeld Instagram al het geval is.