Ga op je Android-telefoon of -tablet naar je Google-account.Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.Scroll naar Je profielen.Tik daarna op Profielen bekijken.
De Keyword Tool van Google Adwords is een webdienst waarmee je kunt bekijken hoe vaak er op bepaalde trefwoorden – en daaraan gerelateerde termen – gezocht wordt in Google en hoeveel concurrentie er op die keywords is.
Iedere seconde verwerkt Google naar schatting 60.000 zoekopdrachten. Deze zoekopdrachten zijn een schat aan informatie. Google bewaart deze gegevens en vult ze aan met informatie uit Gmail, YouTube en Chrome. Daarom wil Google zo graag dat jij al deze diensten gebruikt terwijl je bent ingelogd met je Google-account.
Als je Gmail gebruikt, heb je al een Google-account. Met een Google-account heb je kosteloos toegang tot Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer.
Log in op je account om de gegevens die je gebruikt voor Google-services te bewerken, zoals je naam en je foto. Je kunt ook kiezen welke persoonlijke info wordt getoond wanneer je contact hebt met anderen via Google-services.
Check ook even myactivity.google.com. Deze pagina houdt je zoekgedrag en aan Google-gelieerde activiteiten bij. Via 'activiteitsopties' op dezelfde pagina bepaal je wat Google wel en niet mag opslaan.
Iets terugzoeken in de browsergeschiedenis kan veelal tot ongeveer 90 dagen. Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd. Dat zijn nu nog de voordelen van het bewaren van de browsergeschiedenis.
Uit een onderzoek van maar liefst 9,5 miljard zoekwoorden ontstond de onderstaande top 10 van meest gebruikte zoekwoorden: Youtube (1,361,079,416 zoekvolume) Facebook (1,204,988,365) Google (616,128,363)
Het meest gezocht op trefwoord op Google is YouTube. Meer dan 60% van Google zoekopdrachten zijn gedaan met de mobiele telefoon. Ongeveer de helft van de Trefwoorden "bij mij in de buurt" on Google resulteren in een winkelbezoek.
Log in op Facebook en ga naar je instellingen. Klik op “Je Facebook-gegevens” en dan op “Je gegevens bekijken”. Klik op de categorie die jij wilt bekijken: hier zie jij alle informatie die Facebook over jou heeft binnen deze categorie.
Met een Google-account kunnen we inloggen bij alle online publieksdiensten van Google. Denk aan Drive, Foto's, YouTube en Gmail. Iedereen met een e-mailadres dat eindigt op @gmail.com heeft automatisch een Google-account.
Wie kunnen meekijken met wat ik online doe? Iedereen die toegang heeft tot je internetverbinding kan zien welke websites je bezoekt. Dit geldt onder meer voor je internetprovider, de overheid en eventuele hackers. Daarnaast kunnen de websites die je bezoekt, zoekmachines en nog veel meer partijen ook meekijken.
Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.
Kan je internetprovider je geschiedenis zien? Je provider kan je internetverkeer inzien, maar mag dit niet delen of opslaan. Sinds 2015 is de bewaarplicht wet afgeschaft. Hierdoor mogen internetproviders internetgeschiedenis en locatiegegevens niet meer opslaan.
99% van alle bedrijfseigenaren hebben geen idee welke informatie van hun website eigenlijk te vinden is in Google! Een verwijderde pagina blijft vaak nog maandenlang vindbaar in de zoekresultaten wanneer je er specifiek op zoekt. Ook oude domeinnamen zijn soms na een jaar nog steeds vindbaar in de zoekresultaten.
Je bijnaam bewerken
Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet. Breng de gewenste veranderingen aan. Tik op OK.
Open de Google Assistent op je smartphone of tablet door lang op je thuisknop te drukken, of “Hey Google” te zeggen; Zeg “Ik wil mijn naam voor de Google Assistent veranderen”; Geef vervolgens aan hoe je door de app genoemd wil worden; Bevestig je keuze door “ja” te zeggen, of op het duimpje omhoog te drukken.
Je kunt je gebruikersnaam en je e-mailadres niet wijzigen.
Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor Android. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik rechtsboven op je profielfoto. Tik op Nog een account toevoegen.