Providers zijn wettelijk verplicht om overstappers nog 6 maanden toegang te geven tot hun oude e-mailadres. Daarna wordt dit e-mailadres niet meer beschikbaar. Zorg ervoor dat je deze 6 maanden gebruikt om je nieuwe mailadres bij alle instanties, organisaties en je andere contacten door te geven.
Bij een overstap naar een andere provider raak je in principe je provider e-mailadres kwijt. Vanaf de zomer van 2020 heb je nog een halfjaar recht op toegang tot dit e-mailadres. Dat hebben providers met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat afgesproken.
Kan ik mijn e-mailadres van Ziggo behouden als ik opzeg of overstap naar een andere provider? Nee, dat is niet mogelijk. We zorgen er wel voor dat je nog 6 maanden toegang hebt tot je e-mail. Op deze manier kun je bijvoorbeeld mails van je oude Ziggo e-mailadres doorsturen naar een eventueel nieuw e-mailadres.
Voor mensen die hun KPN abonnement opzeggen, maar wel hun email adressen willen behouden, biedt KPN het zgn. email-only abonnement aan. Dit kost € 7,50 per maand. Dit moet je tijdig bij KPN kenbaar maken, anders vervallen de mailadressen een maand na het beëindigen van je abonnement.
Je hebt een e-mailadres met domeinnaam van jouw huidige telecomoperator. Bijvoorbeeld: [email protected], jan.desmet@telenet.be ... Je kunt dat e-mailadres nog gedurende 18 maanden houden. Dat is gratis maar je moet dit wel voor het eind van je abonnement aanvragen.
Een Telenet e-mailadres hangt altijd vast aan een Telenet-mailbox. Je kan per mailbox max. 5 Telenet e-mailadressen (of aliassen) instellen die allemaal naar dezelfde mailbox leiden.
Je kan je Telenet-mailadres behouden na de stopzetting van je internetabonnement (geldig voor opzeg van internet vanaf 28/03/2020). Daarna kan je dus nog altijd… je wachtwoord van je Telenet-mailadres aanpassen.
Nadat de aansluiting is opgeheven, kan je KPN en Telfort e-mailadressen nog 6 maanden kosteloos gebruiken. Wil je je adressen na verloop van de 6 maanden nog steeds blijven gebruiken? Neem dan contact op met kpn om je e-mailadressen om te zetten naar een e-mail only abonnement.
De kosten van dat abonnement bedragen € 7,50 per maand. Je kunt voor dit bedrag alle huidige e-mailaccounts met de daarbij behorende e-mailaliassen behouden. Om een E-mail Only-abonnement aan te vragen moet je telefonisch contact opnemen met de afdeling Opzeggingen van KPN.
Het E-mail Only-abonnement kost 7,50 euro per maand, en is alleen aan te vragen bij het telefonisch wijzigen van een KPN-internetabonnement. Dus je moet niet je KPN-internetabonnement opzeggen, maar wijzigen in een E-mail Only-abonnement.
Wie van telecommaatschappij verandert, zal zijn e-mailadres voortaan onbeperkt kunnen houden. Tot nu toe kon dat maximaal 18 maanden. De Kamercommissie economie, consumentenbescherming en digitale agenda heeft gisteren de wijziging goedgekeurd.
Een onafhankelijk e-mailadres is niet gekoppeld aan een provider. Dus welke provider je ook hebt of in de toekomst gaat nemen, je (onafhankelijke) e-mailadres verhuist altijd met je mee.
Ziggo heeft nieuwe abonnementen die de goedkoopste opties vormen: Ziggo Basic en Ziggo Voordeelpakket. Beide kosten rond veertig euro per maand en de kabelaar promoot ze niet. Ze zijn enkel bedoeld 'voor bepaalde groepen', aldus de provider.
De bekendste gratis webmaildiensten zijn Gmail, Outlook en Yahoo.
Het beste antwoord. Nee, bij vrijwel alle providers als Hotmail/Outlook, Gmail, Yahoo etc. worden e-mailaccounts die meer dan een jaar niet gebruikt worden verwijderd, inclusief alle mail. Weer activeren is niet mogelijk.
Meerdere providers is geen probleem mits ze maar niet over het zelfde medium binnenkomen. ik heb glasvezel en kabel. Aangezien je op een kamer woont is het van belang dat je toestemming hebt (huurbaas?) om een nieuw abonnement bij een provider af te nemen.
Open de aanmeldpagina van Gmail en vul vervolgens al je naam in. Vervolgens kies je een gebruiksersnaam (dat ook je e-mailadres wordt) en wachtwoord voor je Gmail account. Gmail laat meteen zien of je gekozen naam nog vrij is en komt met suggesties voor namen die nog beschikbaar zijn.
Adsl-aanbieder Quicknet, een dochteronderneming van kabelgigant Ziggo, wordt overgenomen. Vodafone zal vanaf 30 juli 2008 de dienstverlening aan de Quicknet-abonnees verzorgen.
KPN blijft de naam XS4ALL gebruiken bij bestaande klanten, ook als ze overgezet zijn naar de KPN-infrastructuur. Eind vorig jaar is KPN gestopt met het gebruik van de merknaam voor nieuwe klanten. XS4ALL-klanten behouden hun huidige abonnement, hun modem, tv-ontvanger en e-mailadressen.
Ziggo komt voort uit een fusie tussen de kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel en is onderdeel van 's werelds grootste kabelbedrijf. Het Ziggo netwerk bestaat voor 97% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur.
Met de MijnKPN app regel je alles rondom je abonnementen zelf. Je logt makkelijk in met je KPN ID.
Wat is je login? je Telenet e-mailadres (bv: voornaam.achternaam@telenet.be). een ander e-mailadres dat je zelf koos als login (bv: [email protected], [email protected],...). je internetlogin die je vindt op je aanrekening of op het Telenet-paspoort dat je kreeg bij installatie (bv: u123456).