Sinds 2013 kun je kleding en huishoudtextiel inleveren bij al onze winkels wereldwijd. Het werkt als volgt: 1. Neem alle ongewenste kleding of huishoudtextiel, van welk merk en in welke staat dan ook, mee naar één van onze winkels.
H&M heeft recycle-boxen in alle winkels wereldwijd. Breng huishoudtextiel en kleding die je niet meer wilt naar een H&M-winkel en je krijgt van ons als dank een kortingsbon. Alle textiel is welkom - van alle merken en in elke conditie.
Oude kleding, schoenen en tassen kun je nu een tweede leven geven via Cash4YourFashion. Consumenten kunnen hun spullen in een doos of vuilniszak stoppen en naar de inzameldepots van Cash4YourFashion brengen. Voor elke kilo krijg je 0,65 euro.
Oude kleding en textiel inleveren bij supermarkt of winkelcentra. Bij sommige supermarkten of winkelcentra staan speciale verzamelcontainers voor oude kleding en textiel. U kunt daar uw oude kleding in stoppen, maar ook schoenen, hoeden en zachte knuffelbeesten.
Als je een kledingstuk echt niet meer gaat dragen, wat kun je er dan het beste mee doen? 'Je kunt het in een bak van het Leger des Heils of Sympany doen. Alles wat je daarin gooit, wordt verkocht aan bedrijven.
In de meeste gemeenten staan textielcontainers waar je kleding, schoenen en huishoudtextiel kunt inleveren. Als die er niet zijn, kun je het naar de milieustraat brengen. Je kunt deze spullen ook naar de kringloopwinkel brengen.
Je kan op veel plekken in Nederland jouw tweedehands kleding aan ons doneren, bijvoorbeeld bij onze ReShare Stores* of in een van onze textielcontainers. Help ons om de textiel en kleding zo goed mogelijk te hergebruiken door van tevoren te controleren wat we kunnen gebruiken en hoe je het kan doneren.
Hoef je het niet meer? Recycle het dan. Sinds 2013 kun je kleding en huishoudtextiel inleveren bij al onze winkels wereldwijd.
€0,40 per kilo. We zamelen kleding en schoenen in die u zelf niet meer draagt, maar nog wel zo mooi, netjes en modieus is dat we er nog iemand een plezier mee kunnen doen. Dit wordt bij ons gewogen en ingenomen en u krijgt het aantal kilo's dat hieraan voldoet direct contant of per bank uitbetaald!
De winkelvoorraad kleding opkoper koopt graag merkkleding, designermerken, sportskleding, werkkleding en schoenen. Biedt maar aan wat u heeft en wilt verkopen. De winkelvoorraad kleding opkoper komt snel bij u langs zodat u weer snel ruimte op de plank en in uw magazijn heeft én extra geld voor uw nieuwe voorraad.
Waar kan ik mijn oude kleding en textiel doneren aan Leger des Heils ReShare? Kijk op onze containerlocator of bel gratis 0800 0322 voor het dichtstbijzijnde inzamelpunt voor kleding en textiel bij jou in de buurt.
De doelstelling van Cash4yourfashion is om oude kleding, schoenen en tassen een tweede leven te geven. Degene die haar oude kleding bij hen inlevert, krijgt geld en dat is in deze tijd natuurlijk een leuk extraatje! Als je de opbrengst graag direct aan een goed doel wilt schenken, kan dat ook.
Alle ingezamelde textiel gaat naar een van onze sorteercentra in Nederland. Hier wordt het restafval tussen de kleding uitgehaald, en sorteren we het op soort en kwaliteit. Vervolgens krijgt de textiel een nieuwe bestemming.
Bij Plein1 kan klein huisraad gebracht worden afleveren, zoals beddengoed, kleding, speelgoed, op elke woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor vragen over het doneren van spullen, stuur een e-mail naar oekraine@heemstede.nl .
We hanteren een zero-tolerance beleid voor zowel dwangarbeid als kinderarbeid. Alle leveranciers die voor ons werken, moeten ons strikte beleid ter bestrijding van dwangarbeid en kinderarbeid ondertekenen en naleven. In 2020 hebben we 0 gevallen van kinderarbeid vastgesteld.
Kleding verkopen op een kledingbeurs
Dan is een kledingbeurs een goede plek voor de verkoop van jouw tweedehands kleding. Er zijn veel verschillende kledingbeurzen in Nederland. Grote kans dat er ook eentje bij jou in de buurt is. Op een kledingbeurs huur je een marktkraam waar je vervolgens je kleding kunt aanbieden.
Van alle afvalstromen levert de recycling van textiel de meeste CO2-besparing op. 1 kilo glas is goed voor 323 gram minder CO2-uitstoot, 1 kilo textiel voor 3.432 gram minder CO2-uitstoot.
Bedrijven die bij Outfit Company Wear duurzame bedrijfskleding kopen, krijgen een kledingcontainer. Daarin kan oude of afgekeurde bedrijfskleding verzameld worden. Is de container vol, dan haalt Outfit alles op en zet een nieuwe container neer.
Kringloopwinkels en sommige goede doelen – zoals Emmaus – zijn vaak blij met jouw spullen. Mocht je die niet in de buurt hebben of zijn je schoenen helemaal versleten, dan kun je ze meestal ook naar een kledingbak of naar de milieustraat brengen. Lever schoenen per paar samengebonden aan in de kledingcontainer.
Wij bieden Click & Collect in geselecteerde winkels in Nederland aan. Kies tijdens het afrekenen voor "Ophalen in de winkel". Wij sturen een bevestiging per SMS en e-mail, zodra je het pakket kunt ophalen. Jouw pakket wordt binnen 2-3 dagen aan de geselecteerde winkel geleverd, van dinsdag tot en met zaterdag.
De beste en meest kreukvrije manier om je kleding op te hangen is nog altijd op een hangertje. Plaats een decoratieve plank aan de muur met wat schilderijen, plant of spiegel met een rails eronder waar je je kleding van de vorige dag aan hangt. Je kunt er ook nog wat losse mandjes aan bevestigen voor je accessoires.
Kringwinkels zijn blij met alles wat nog herbruikbaar is.
Kledij en textiel, speelgoed, boeken, meubelen, huisraad, decoratie, elektro, fietsen, multi-media, sport- en babyartikelen. Het is welkom. Met beschadigde, gescheurde, vuile, versleten of onvolledige dingen ga je beter naar het recyclage- of containerpark.
Wanneer je jouw kleding aan het Leger des Heils wilt doneren, kan dit op verschillende plekken: kledingcontainers in de stad, huis-aan-huis-inzamelingen en inzameldozen – ReBox – op verschillende locaties zoals scholen en bedrijven.
Schone onderbroek tegen bacteriën
Maar het is normaal dat bacteriën in de loop van de dag op en in ons ondergoed terechtkomen omdat je zweet of omdat je je niet goed hebt afgeveegd na een toiletbezoek, of zelfs gewoon door scheetjes te laten.”