Het wissen van je browsercache kan deze problemen oplossen. Dit kun je doen met een browser extensie zoals Clear Cache (als je Chrome hebt). Controleer de DNS-instellingen. Als je toegang hebt tot de DNS-instellingen van je website, controleer dan of deze correct zijn ingesteld.
Als u geen websites kunt bekijken, heeft u waarschijnlijk geen internetverbinding. Probeer de probleemoplosser voor netwerk en internet uit te voeren. Klik met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram in het systeemvak, selecteer Problemen oplossen en selecteer vervolgens Internetverbindingen.
Cookies, Cache legen of plugins. Binnen je browser kunnen er verschillende redenen zijn waarom pagina's misschien niet goed laden. De makkelijkste manier om te testen of dit met je instellingen te maken heeft is door te proberen of de problemen nu in een Chrome "Incognito" venster ook blijven bestaan.
Als je een melding krijgt die aangeeft “deze site is niet bereikbaar” of “…kan de server niet vinden”, dan kan het zijn dat het adres niet correct is. Wat kan je in dit geval doen? Als de webpagina nergens getoond wordt, controleer dan of je internetverbinding eruit ligt. Dit kan soms een kortdurend probleem zijn.
Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel dat problemen veroorzaakt. Verwijder Chrome en zorg dat je het selectievakje voor het verwijderen van de browsegegevens aanvinkt. Installeer Chrome vervolgens opnieuw. Verwijder extensies en installeer ze opnieuw.
Open zo in de browsers Google Chrome, Edge en Firefox een tabblad dat u eerder gesloten had: Klik met de rechtermuisknop op een lege plek rechts van de tabbladen. Klik op Gesloten tabblad opnieuw openen of Gesloten venster opnieuw openen.
Wanneer u een website probeert te bezoeken die als onveilig is geclassificeerd, wordt de website geblokkeerd en wordt er een waarschuwing weergegeven in uw browser. De waarschuwing bevat informatie zoals de URL van de pagina en de gedetecteerde bedreiging.
Wanneer je 5x achter elkaar de verkeerde gegevens invult bij het inloggen van je website dan wordt je automatisch geblokkeerd door je website. Dit doen we om hackers tegen te gaan. Het gebeurd namelijk wel eens dat een website wordt aangevallen door een hacker.
De ERR_CONNECTION_REFUSED is een verbindingsfout die kan optreden in Google Chrome. Dit gebeurt wanneer de gebruiker probeert een pagina te openen, maar de browser weigert verbinding te maken. Dit is een probleem aan clientzijde dat waarschijnlijk wordt veroorzaakt door een slechte internetverbinding.
Wat betekent deze site kan geen beveiligde verbinding leveren?
Deze foutmelding betekent meestal dat er een probleem is met de instellingen van je browser of het SSL-certificaat op je website (of localhost, waarop je meestal geen certificaat zal hebben). Het probleem los je op door een SSL-certificaat aan te maken voor localhost door middel van OpenSSL.
Kies 'Weergave' > 'Laad pagina opnieuw' in de menubalk in Safari. Of druk op Command-R. Als Safari de pagina niet opnieuw laadt, stop je Safari en probeer je het opnieuw. Als Safari niet stopt, druk je op Option-Command-Esc om Safari geforceerd te stoppen.
Ga naar Veilig surfen.Selecteer Ouderlijk toezicht.Nu word je gevraagd om een account aan te maken.Als je dat hebt gedaan, kun je sites in de blacklist zetten.
De letter 's' staat voor 'secure'. Ook zie je een slotje in een groen balkje in de adresbalk of onderin in het browserscherm. Als je op het slotje klikt kun je zien of je daadwerkelijk verbinding hebt met de juiste website. Als dit niet geval is maakt de website gebruik van een onbeveiligde (http) verbinding.