Philadelphia is een type roomkaas, die wordt gebruikt in warme en koude gerechten.
Philadelphia Cream Cheese is een merk roomkaas . Het is een van de best verkopende merken roomkaas ter wereld, voor het eerst geproduceerd in 1872 en momenteel eigendom van Kraft Heinz en Mondelez International.
Roomkaas mag alleen roomkaas genoemd worden als het aan een aantal eisen voldoet. Het minimale vetgehalte moet bijvoorbeeld 33% zijn. Is dit niet het geval, dan wordt de smeerbare kaas zuivelspread genoemd. Dit smeersel is iets minder vet en wat frisser.
Philadelphia Original Roomkaas Naturel 500 g.
Kort samengevat zouden we kunnen zeggen dat het gaat om een verse kaas met een hoog vetgehalte (tenzij je een lightvariant gebruikt), die gemaakt is van koemelk. Roomkaas is niet gerijpt en heeft dus ook geen korst. De kaas heeft een milde, lichtzure smaak.
Philadelphia is een type roomkaas, die wordt gebruikt in warme en koude gerechten.
1/2 cup magere yoghurt met 1/2 magere cottage cheese. 1/2 cup yoghurt met 1/2 cottage cheese.
Philadelphia Original is gemaakt van verse melk, echte room en een snufje zout. De unieke, frisse en romige smaak maakt het een heerlijke zachte roomkaas waar het hele gezin van kan genieten.
Niet toevallig room-kaas
Ondanks de volle melk is Philadelphia de gezondste met 225 kilocalorieën per 100 gram. Er zit gemiddeld 50% room in een pakje roomkaas dus het is zeker niet het allergezondste alternatief voor op de boterham. Alle merken bevatten meer dan 20 gram vet.
Monchou is een heerlijke roomkaas, vooral bekend van de monchoutaart.
Blokken (of bakstenen!) roomkaas bevatten weinig vocht of lucht.Spreads bevatten wat opgeklopte lucht ! Opgeklopte roomkazen zijn het lichtste en luchtigste aanbod, met de meeste lucht (en stabilisatoren) van allemaal.
Het is bijvoorbeeld ook ideaal voor kinderen als gezond alternatief voor (smeer)kaas doordat het minder zout bevat. Verder is het zo dat de spread in vergelijking met roomkaas een stuk smeuïger en lichter van structuur is. Hierdoor is het vanuit de koeling direct smeerbaar en klaar voor gebruik.
Reynolds produceerde zelf Philadelphia Cream Cheese van 1882 tot 1903, en verkocht het merk vervolgens aan de Phenix Cheese Company uit New York . In 1928 fuseerde Phenix met het in Chicago gevestigde Kraft Foods, dat door een andere fusie in 2015 Kraft Heinz werd.
De overbekende luchtige roomkaas. Oneindig veelzijdig en eenvoudig in gebruik. Makkelijk smeerbaar en volromig van smaak.
Philadelphia Cream Cheese is eigenlijk het product van het kleine stadje Chester, NY , niet Philly. Dus waarom wordt deze smakelijke spread Philadelphia genoemd, terwijl de roots in NY liggen? Dit is het verhaal van Philadelphia Cream Cheese.
Als je een traditionele cheesecake maakt, dan ga je het beste voor een verse roomkaas op basis van koemelk. Soms wordt dit zuivelspread genoemd. Eén van de bekendste merken is de Philadelphia cream cheese, maar ook MonChou is in Nederland goed te verkrijgen. Deze roomkazen zijn romig, zacht en hebben een milde smaak.
Ondanks de varianten zonder suiker, zoals veel soorten pindakaas, zijn deze belegsoorten niet gezonder. Ze bevatten veel (verzadigde) vetten. In sommige diëten worden appelstroop en vruchtenhagel gezien als 'gezonder' broodbeleg.Maar niets is minder waar.
Philadelphia staat op de 27e plaats van gezondste steden in de Verenigde Staten . Philadelphia staat op de 27e plaats van gezondste steden in de Verenigde Staten van de 174 steden, volgens een recent onderzoek uit 2019.
Dus voor iedereen die het niet zeker wist - Tesco's zachte kaas bevat inderdaad minder ingrediënten dan Philadelphia en is een betere optie. Er was nog meer discussie over of guargom goed voor je is of niet...
* Rijk aan eiwitten . Philadelphia is fantastisch veelzijdig, of je nu op zoek bent naar een lekkere snack zonder schuldgevoel of een heerlijke lunch met veel eiwitten.
Mascarpone. Mascarpone is eigenlijk geen roomsoort, maar een Italiaanse kaas die gemaakt is van room. Het lijkt qua consistentie dan ook op roomkaas en je gebruikt het ongeveer hetzelfde.
MonChou en roomkaas zijn niet precies hetzelfde, maar wel vergelijkbaar. MonChou is een merk van zachte roomkaas. MounChou is romig en licht van smaak. Roomkaas is de algemene term voor zachte kaas die wordt gebruikt in verschillende recepten, terwijl MonChou specifiek verwijst naar het merk.
Tien beproefde alternatieven voor roomkaas zijn dikke, uitgelekte yoghurt, zure room, Neufchâtel-kaas, veganistische roomkaas, mascarpone, ricotta, hüttenkäse, verse geitenkaas, boter en zijden tofu .
Als Marsman moet kiezen, wint Oatly qua gezondheid. Die bevat het minst verzadigd vet, minder dan een echte zuivelspread. Simply V is vergelijkbaar met het echt werk, en Violife bevat zelfs meer. ,,Bij plantaardige producten eet je normaal gesproken meer onverzadigde vetten, in plaats van verzadigd.