Iddink verkoopt en verhuurt op dit moment boeken en digitaal lesmateriaal aan ruim 300.000 leerlingen in Nederland. Het bedrijf onderscheidt zich door fijndistributie en heeft hierbij een intermediair positie tussen de scholen en de tientallen uitgevers van de verschillende leermiddelen.
Als je voor 4 juli 2022 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van woensdag 18 juli t/m dinsdag 31 augustus 202. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van de levering.
Als je de inloggegevens niet meer weet, dan kun je deze bij ons opvragen: In het inlogscherm zie je onder de blauwe knop 'de tekst 'ik ben mijn inloggegevens kwijt'. Klik op deze regel en volg de stappen. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail van ons om in te kunnen loggen.
De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 te bereiken op het telefoonnummer 0318-648761. U kunt als klant van Iddink op de website van Iddink inloggen onder de optie 'klantenservice' voor digitale meldingen over ontvangen boekenpakketten of een factuur voor niet ingeleverde boeken.
Iddink is gevestigd in Ede en heeft inmiddels meer dan 55 vaste medewerkers naast de vele uitzendkrachten die jaarlijks in de zomervakantie magazijnwerk verrichten. Iddink verkoopt en verhuurt op dit moment boeken en digitaal lesmateriaal aan ruim 300.000 leerlingen in Nederland.
Bedoeling van de schoolcode is om de aandachtspunten in de verschillende scholen met elkaar te vergelijken en op elkaar af te stemmen. Alle partijen – kansarmen, scholen, OCMW, … - zijn overtuigd van elkaars goede bedoelingen.
Je vindt het instellingsnummer van jouw school op de website van het departement onderwijs. Ga op zoek naar jouw school, klik erop en in de bijhorende fiche vind je het instellingsnummer.
Je vindt je stamboeknummer: op je oude Lerarenkaart. op je loonfiche. via je schoolsecretariaat.
De school zorgt dat de leerling aan het begin van het schooljaar zijn schoolboeken heeft. Ook als de ouders de borg niet willen betalen. De school blijft verantwoordelijk voor de levering van de gratis schoolboeken. Ook als de school de werkzaamheden uitbesteedt aan een boekenleverancier.
Als thuiswonende krijg je als basistoelage €113,66 en wanneer je uitwonend bent is dat €265,01. Verder kun je, afhankelijk van je opleiding en het gezamenlijke inkomen van je ouders, nog een toeslag ontvangen. Je krijgt deze tegemoetkoming maandelijks. Belangrijk is wel dat je hem op tijd aanvraagt.
Als ouder betaalt u geen lesgeld voor de basisschool van uw kind. De school kan wel een vrijwillige ouderbijdrage vragen voor extra activiteiten. Ook moet u betalen voor buitenschoolse opvang (BSO) en voor bepaalde kosten van het overblijven op school (tussenschoolse opvang).
Vraag dan een financiële ondersteuning aan bij je school. Vraag bij jouw mbo-school wat zij voor jou kunnen doen als het gaat om kosten voor onderwijsbenodigdheden (zoals boeken, een laptop) of de vrijwillige bijdrage (voor een excursie, extra voorzieningen). Je moet bij de school terecht kunnen voor hulp.
Het bestuurs-en onderwijzend personeel en de onderwijsondersteuners uit de 3 onderwijsnetten. Het opvoedend hulppersoneel van de internaten. Het personeel met taken van onderwijs. De inspecteurs en het personeel van de begeleidingsdiensten.
Een in 2021 tijdelijk aangestelde onderwijzer met een lesopdracht van 24/24, salarisschaal 148 en op 1 maart 2022 een geldelijke anciënniteit van 3 jaar en 2 maanden ontvangt 2.674,53 euro bruto vakantiegeld. De berekening: Geïndexeerd jaarsalaris van maart 2022 = 34.885,12 euro.
tijdelijk met uitgestelde bezoldiging (UB);
Volgens het Salarisrapport 2021 van Jobat verdien je in het onderwijs gemiddeld 4.007 euro bruto per maand. Netto houd je daar ongeveer 2.455 euro van over. Het loon van een leerkracht varieert uiteraard volgens de anciënniteit en binnen de verschillende salarisschalen.
Van je brutoloon worden bijdragen voor de sociale zekerheid afgehouden. Wat overblijft is je belastbaar brutoloon. Daarvan worden dan weer belastingen afgehouden. Wat dan overblijft, is je nettoloon.
Vanaf het 2e jaar van uw pensioen krijgt u vakantiegeld. Als u een overgangsuitkering ontvangt, hebt u geen recht op vakantiegeld.
Wie heeft recht op vakantiegeld? Elke bediende, ambtenaar, arbeider of niet-zelfstandige kunstenaar heeft recht op vakantiedagen en op vakantiegeld. Zowel de vakantiedagen als het vakantiegeld worden berekend op basis van de arbeidsprestaties uit het voorgaande jaar.
Jouw voordeel
4 euro korting op de toegangsprijs. Je betaalt 30,50 euro in plaats van 34,50 euro. 15 procent korting bij aankoop van een abonnement voor ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael.
Alle studenten in het hoger onderwijs (hbo en universiteit) ontvangen vanaf studiejaar 2023-2024 weer een basisbeurs. Ook krijgen studenten die tijdens het leenstelsel geen basisbeurs ontvingen een tegemoetkoming. Het wetsvoorstel moet nog naar het parlement.