Snapchat is een app voor je smartphone waarin foto's, filmpjes en berichten, genaamd 'snaps', verstuurd kunnen worden. Snapchat biedt gebruikers de mogelijkheid om snaps te versturen, die voor een aantal seconden te bekijken zijn. Daarna verdwijnen de snaps weer en zijn ze niet meer beschikbaar om opnieuw te bekijken.
Snapchat is een gratis app waarmee je snel foto's en filmpjes naar je volgers kan sturen en kan chatten met je vrienden. Je kan de foto's bewerken met leuke filters of stickers en er tekst aan toevoegen. Uniek aan Snapchat is dat de beelden al na enkele seconden permanent verdwijnen, zodra de ander ze bekijkt.
Als je op Snapchat bij je verhaal op de drie puntjes klikt en dan op het oogje naast je snap, kan je zien wie jouw snaps al bekeek. Niets nieuw, denk je. Maar deze functie vertelt meer over je Snapchat-vrienden dan je denkt!
ð Allerbeste vriend
Jullie zijn twee maanden op een rij elkaars #1 Beste vriend.
Klik in het instellingen menu op 'Contact met mij opnemen'. Je krijgt nu 2 opties; 'Iedereen' en 'Mijn vrienden'. Geef hier aan of alleen jouw goedkeurde contacten (Jouw vrienden) of iedereen op Snapchat jouw Snaps mag zien.
Leeftijdsgrens: Snapchat is gemaakt voor mensen van 13 jaar en ouder. Als je kind jonger is dan 13 en Snapchat gebruikt, neem dan contact met ons op met de gebruikersnaam van je kind en verificatie van jullie familieband.
Supergoede vrienden van elkaar
Deze gekke lachende emoji verschijnt naast iemand wanneer jouw allerbeste vriend ook zijn of haar allerbeste vriend is.
❤️ Rood hartje: Jullie zijn twee weken lang de beste vrienden. ð Roze hartjes: Jullie zijn twee maanden lang de beste vrienden. ð¶ Baby: Je bent net vrienden geworden met deze persoon. ð Zonnebril: Een van jouw beste vrienden is ook één van de beste vrienden van deze persoon.
Ga naar je filmrol en selecteer de foto die je wilt Snapchatten. Druk linksonder op het vierkantje met het pijltje naar boven en zoek tussen je apps Snapchat. Je wordt meteen naar Snapchat gestuurd! Tijd dus om je foto naar je vrienden te sturen!
Je kunt misbruik op Snapchat, waaronder intimidatie, pesten of andere veiligheidsproblemen, altijd rapporteren. Je kunt Snapchatters blokkeren als je je ongemakkelijk bij iemand voelt en je kunt elke groepschat verlaten. Meer informatie over het rapporteren van misbruik of veiligheidsproblemen.
Beste vrienden zijn de vrienden waarmee je het meest Snapt en chat! Ze staan bovenaan in het Stuur naar-scherm en in het Chatgedeelte van je profiel! Je kunt maximaal acht Beste vrienden hebben. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt.
Ongeopende een-op-een Snaps worden na 31 dagen automatisch van de Snapchat-servers verwijderd. Snapchatservers zijn zo ontworpen dat ongeopende Snaps die naar een Groepschat worden verzonden na 7 dagen automatisch worden verwijderd.
Om je klanten op de hoogte te brengen van jouw Snapchat-kanaal, kun je verwijzingen toevoegen naar je Snapchat-kanaal in je e-mailcampagnes, transactiemails en nieuwsbrieven. In het simpelste geval benoem je alleen de Snapchat-naam.
Kun je Snapchat berichten terughalen? Ga naar het tabblad Android-gegevensherstel en selecteer "Contacten en berichten" Uw telefoon wordt geroot zodra u de optie selecteert. Vervolgens ziet u de verwijderde berichten. Selecteer de gewenste verwijderde berichten en klik op de Recover-knop.
Begin met een klein gesprekje. Je hoeft niet meteen je hart te luchten, je wilt hem ten slotte niet afschrikken. Met een simpele begroeting en een paar vragen waar hij op in kan haken, laat je hem ook merken dat je interesse hebt. Vraag bijvoorbeeld naar zijn nieuwe schoenen en waar hij die vandaan heeft.
Stel jezelf voor als je de ander nog niet eerder ontmoet hebt. Als je met een vreemde wilt praten, stap dan op hem of haar af, maak oogcontact en glimlach. Groet de ander en zeg hoe je heet, zodat je gesprekspartner zich beter op zijn of haar gemak voelt in jouw gezelschap.
Begin bijvoorbeeld over waar jullie elkaar hebben ontmoet of voor het laatst hebben gezien. Dus zoiets als: "Hoe was je avond nog?". Als je diegene al eens hebt gesproken kun je ook beginnen over het laatste onderwerp waar jullie het over hebben gehad. Het is sowieso altijd slim om een open vraag te stellen.