Een voedselwarmhouder is een absolute uitkomst voor het gemakkelijk en bovenal warm vervoeren van uw maaltijd of maaltijden. Naast dat u uw warme maaltijden kunt vervoeren, is een voedselwarmhouder ook geschikt voor het lang koud houden van koude etenswaren, handig als u bijvoorbeeld een dagje gaat fietsen.
Thermoboxen (86)
Thermoboxen zorgen ervoor dat u warme gerechten kunt vervoeren zonder dat ze afkoelen. Ook zorgt de thermobox ervoor dat de smaak en versheid van de producten niet verloren gaat. Ideaal dus voor de praktische werkzaamheden van cateringbedrijven of bezorging van maaltijden aan huis.
Zorg voor een warmhoud-bezorgrugtas, -tas en een thermobox met een drager om stevig op de fiets, brommer of in de auto te bevestigen. In de thermobox zit een verwarmingselement waardoor in jouw tas het eten warm blijft tijdens het transport.
Warmtepacks kunnen op warme gerechten worden geplaatst en ijspacks kunnen onder koude gerechten worden geplaatst om de temperatuur binnen een ideaal bereik te houden. Bezorgers kunnen zelfs draagbare voedselverwarmers in hun auto hebben, die elektrisch worden aangestuurd en met een adapter in de auto worden gestoken.
Eten warm houden doe je door middel van warmhoudbakken en warmhoudplaten. Dit zijn apparaten waar je het eten in stopt na het bakken of koken. Deze platen, bakken en/of schalen zijn tegenwoordig een apparaat die je gewoon op tafel kan neerzetten.
Nog even over dat afdekken: bacteriën gaan goed op lucht en warmte. Belangrijk om je verse maaltijd dus goed af te dekken en in de koelkast te bewaren, het liefst binnen twee uur na bereiding. Je eten blijft dan nog één tot twee dagen goed.
Bewaar warm eten in ovenvaste bakschalen totdat andere maaltijden klaar zijn . Laat het deksel erop om de warmte binnen te houden en het eten warm te houden. Als u de ruimte hebt, zet u de schalen in de oven of warmhoudlade op een zeer lage temperatuur. Plaats items op voorverwarmde bakplaten.
Doe eerst je eten in een afgesloten bak. Wikkel vervolgens dikke aluminiumfolie om het eten en zorg ervoor dat er geen gaten ontstaan waar warme lucht uit kan ontsnappen.Wikkel ten slotte 2-3 handdoeken strak om het eten en de folie . Afhankelijk van het eten, kan dit alles lekker warm houden voor 30 minuten tot 2 uur.
Vershoudbakjes zijn het meest ideaal om je onderweg je eten in te vervoeren. Je eet er makkelijk uit en zijn ook op de plek van bestemming goed te gebruiken om restjes eten in te bewaren. Iedereen heeft wel een paar van deze bakjes liggen en zo niet, dan is het nooit een slecht idee om er een paar aan te schaffen.
Gebruik geïsoleerde tassen
Geïsoleerde tassen zijn ontworpen om eten langer warm te houden. Ze zijn dus een uitstekende manier om brood te vervoeren dat warm moet blijven. Ze zijn te vinden bij de meeste supermarkten en zijn relatief goedkoop.
Vlees kun je het beste warmhouden door de oven op 60 – 70 graden te zetten. Wil je het gerecht langer dan 25 minuten warm houden in de oven? Dan kun je het gerecht het beste afdekken met aluminiumfolie of een deksel om te voorkomen dat het vlees uitdroogt.
Zodra uw eten klaar is om de deur uit te gaan, komt het in een hot-box terecht. Dit zijn ongelooflijk geïsoleerde, draagbare containers. Ze houden het eten op bijna dezelfde temperatuur als waarop het is gekookt, tot wel 4 uur lang .
Mocht u toch een koelbox willen gebruiken om eten warm te houden, wikkel de etenswaren dan in aluminiumfolie met daaromheen een handdoek zodat de wand niet direct in contact met het warme eten.
Hoewel een koelbox doorgaans wordt gebruikt om eten koud te houden, kan het ook eten warm houden. Dit komt door het isolerende ontwerp, dat helpt om de temperatuur in de koelbox lang te behouden. Om ervoor te zorgen dat uw koelbox het eten warm houdt, vult u deze met geïsoleerde voeringen .
Hoe lang houdt de thermobox voedsel warm? Het sterk geïsoleerde geëxpandeerde polypropyleenschuim houdt de temperatuur van het voedsel langer dan 4 uur op peil: Koud blijft koud en warm blijft warm.
Chafing dishes zijn de voordelige en praktische manier om voedsel warm te houden tijdens een buffet. De handzame brandpasta blikjes bieden een brandtijd tussen de twee en zes uur.
Een voedselwarmhouder is een absolute uitkomst voor het gemakkelijk en bovenal warm vervoeren van uw maaltijd of maaltijden. Naast dat u uw warme maaltijden kunt vervoeren, is een voedselwarmhouder ook geschikt voor het lang koud houden van koude etenswaren, handig als u bijvoorbeeld een dagje gaat fietsen.
De eenvoudigste manier is eten opwarmen in een pan. Deze manier is goed voor bevroren soepen, stoofschotels en andere vloeibare gerechten. Ook dit is een manier dat vaak wat langer kan duren om ervoor te zorgen dat het eten niet verbrand.
Gebruik een koelbox om warm eten te vervoeren ; de isolatie helpt om hogere temperaturen voor een langere periode te behouden. Als uw slowcooker geen grendel aan de bovenkant heeft, bedek hem dan met folie en plaats vervolgens het deksel van de slowcooker over de folie en span elastiekjes van de middelste handgreep naar elke zijhandgreep.
Voor maaltijden die minder vloeibaar zijn, zoals sandwiches of wraps, gebruik je aluminiumfolie om ze in te pakken . Dit werkt als een geweldige isolator, waardoor de warmte binnen blijft. Overweeg daarnaast om je eten in keukendoeken of stoffen servetten te wikkelen voordat je ze in je lunchbox legt, om een extra laag isolatie te bieden.
Bekleed een koelbox met in folie gewikkeld karton; verwarm in folie gewikkelde stenen in eenoven van 500 graden; bedek met een ander stuk karton en je hebt een draagbare hotbox om eten UREN warm te houden. Perfect voor tailgating.
Chafing dishes werken op brandpasta om het eten warm te houden. Het is belangrijk om de brandpasta op de juiste manier te gebruiken om ervoor te zorgen dat het eten op de juiste temperatuur blijft. Plaats de brandpasta in het reservoir en steek het aan.
Een goede optie hiervoor is het gebruik van aluminiumfolie en handdoeken. Aluminiumfolie strak over de bovenkant van de schaal wikkelen zal stoom en vocht vasthouden . Het gebruik van een paar handdoeken om de schaal verder in te wikkelen zal ook warmte vasthouden. Door beide methoden samen te gebruiken, blijft uw schaal langer warm.