Wordfeud is gratis te downloaden, en bevat dan advertenties. Voor ongeveer 5 euro kun je die advertenties weghalen, wat een goed idee is als je regelmatiggaat spelen. Als je wilt spelen met een bekende moeten zij ook de Wordfeud-app installeren op huneigen apparaat.
Is Wordfeud gratis? Ja, Wordfeud is gratis te downloaden. Ook is er een betaalde variant van het spel. Deze versie verschilt niets met de gratis variant, maar er worden geen advertentie meer vertoond in de app.
Wordfeud is gratis beschikbaar in Google Play, al kun je ook de betaalde variant (2,49 euro) downloaden.
Gewoon de app aankopen, dan is er geen reclame meer. Dat is wat Wordfeud zelf belooft.
Het is in de app Wordfeud niet zichtbaar of iemand gebruik maakt van een Wordfeud Helper. Je zult dus zelf moeten inschatten of je tegenspeler alle woorden zelf heeft neergelegd, of op internet naar hulp heeft gezocht.
Wat is de hoogste score die je ooit hebt gehaald bij WordFeud? 205 met één woord op een standaard bord.
Voor ongeveer 5 euro kun je die advertenties weghalen, wat een goed idee is als je regelmatiggaat spelen. Als je wilt spelen met een bekende moeten zij ook de Wordfeud-app installeren op huneigen apparaat. Dus op hun iPad of iPhone, maar ook bijvoorbeeld op een Android telefoon.
Met een uitnodiging via het sociale netwerk, zet je een uitnodiging op iemands Facebook Wall die er vervolgens op kan ingaan. Het opvallende is dat je Wordfeud-account ondanks de uitnodigingsmethode niet wordt verbonden aan je Facebook-account.
Gepersonaliseerde reclame (ook wel gepersonaliseerd adverteren genoemd) houdt in dat reclame specifiek gericht is op de interesses van een (individuele) consument. Op basis van je surfgedrag, zoekgeschiedenis en berichten op sociale media wordt er gerichte reclame gemaakt.
Spelers leggen om de beurt een woord. Het spel is afgelopen als één van de spelers geen letters meer heeft, of een speler niet binnen 72 uur reageert. Het spel Wordfeud is een variant van Scrabble.
Wordfeud is een Engelse naam, die klinkt als iets tussen 'weurdfjoed' en 'weurdfjuud' in. Het is dus geen 'weurtfoit' of 'weurtfeut'. De uitspraak van feud is niet precies 'fjoed' of 'fjuud', maar iets ertussenin; de klank is lang, in tegenstelling tot bijvoorbeeld in good.
Aan het einde van een potje Wordfeud loopt alles vaak net wat anders dan tijdens het potje zelf. Je mag bijvoorbeeld geen letters meer ruilen. Daarbij is degene die als eerste zijn letters weg speelt verzekerd van het feit dat er geen puntenaftrek plaatsvindt.
Waar komt het wordfeud woordenboek vandaan? De noorse maker van het spel 'Haakon Bertheussen heeft eind oktober 2011 tijdens de opkomst van Wordfeud gekozen gebruik te maken van de woordenlijst van Opentaal. Enkel de hoofdletterwoorden werden uit de woordenlijst gehaald en Wordfeud voor Nederland was ontstaan.
Echter de term Wordfeud komt uit het Engels en betekent woordvete. Feud wordt uitgesproken als "fjoed" met een lange oe en een stemhebbende d.
Als jij in een enkele beurt alle letters op jouw plankje wegspeelt, dan ontvang je veertig extra punten. Daarnaast zijn er op het spelbord ook unieke vakjes te vinden die extra punten kunnen opleveren, bijvoorbeeld een verdrievoudiging van het aantal punten.
Nee, dit is (tot nu toe) nog niet mogelijk.
Nu is Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz met 66 letters het langste woord.
In de Nederlandse versie van Wordfeud zitten 104 letters. Hiervan hebben 102 letters een waarde van 1 tot 10 en twee blanco letters zonder waarde. De waarde van een letter wordt bepaald door het aantal keer dat een letter voorkomt in het spel.
De regels. Elke speler heeft telkens 7 stenen met ieder een letter beschikbaar waarvan hij minstens 1 letter moet gebruiken om deze aan te leggen op andere letters of woorden in het speelveld om zo een woord van minstens 2 letters te vormen en een zo hoog mogelijk scoren te behalen.