Stokbrood wit € 2,30.
Er zitten 807 kilocalorieën in 1 heel (300 gram) wit stokbrood. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'wit stokbrood'? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.
Het stokbrood is wel ongeveer 50 cm lang dus zal niet in elke oven passen zonder door te snijden.
Hoeveel calorieën in Jumbo Stokbrood Wit 220 g (Jumbo)
Stokbrood wit half 27 cm 125 gr per stuk, doos 50 stuks.
Neem 1 groot stokbrood voor ongeveer 5 personen. Neem 1 bakje kruidenboter voor 2 stokbroden. Gebruik niet te grote lepels in de salade.
Overigens kun je veel meer dan 12 sneetjes uit een stokbrood halen, dus een klein stokbroodje zou hier prima volstaan. Of je maakt gewoon lekker veel... Op gaat het toch wel, dat kan ik je garanderen. En zo maak je het: Snijd het stokbrood in sneetjes van ongeveer 1 tot 1,5 cm dik.
Stokbrood bruin half 27 cm 125 gr per stuk, doos 50 stuks.
Ingrediënten: TARWEbloem, water, gist, gejodeerd zout, TARWEmoutmeel, TARWEzetmeel, koolzaadolie, meelverbeteraar (ascorbinezuur [E300]).
Als je de verpakking van een afbak stokbrood hebt geopend, moet je die in de koelkast bewaren. Maar alleen dus vóórdat het afgebakken is. Als je een stokbrood hebt afgebakken, mag het niet meer in de koelkast. Een afbak stokbrood blijft ongeveer 2 tot 4 dagen goed in de koelkast.
Als je stokbrood écht wilt bewaren, dan kun je dit het beste in de vriezer doen in een luchtdichte verpakking. Bewaar het in ieder geval nóóit in de koelkast.
Stokbrood of harde broodjes verliezen snel hun lekkere krokantheid. Een tip is om ze opnieuw op te warmen in de oven! Maak het brood een beetje nat, schuif het 5 minuten in een voorverwarmde (200 °C) oven en het brood heeft weer een lekkere krokante korst.
Er zitten 23 kilocalorieën in 1 sneetje (10 gram) stokbrood, volkoren. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'stokbrood, volkoren'? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.
Het standaard gewicht van een baguette is 250 gr. en inmiddels zijn er al vele varianten verkrijgbaar b.v. ” petit pain” , een kort formaat en de zgn. ” flute” een dubbelbrede en zwaardere variant. Voor de Fransen is de baguette een onmisbaar product bij de maaltijd.
In 1 stuk afbakstokbrood wit (baguettes, voorgebakken) zitten 224 kilocalorieën. 1 stuk afbakstokbrood wit (baguettes, voorgebakken) staat voor 10 gram. Deze hoeveelheid afbakstokbrood wit (baguettes, voorgebakken) bevat 0,76 gram eiwit en 0,1 gram vet.
Aan de hand van de cijfers hierboven zou je kunnen zeggen dat je voor 1 boterham 2 crackers kunt rekenen. Houd echter ook rekening met het beleg dat je erop smeert! Vaak gebruik je meer beleg op twee crackers dan je zou doen op 1 boterham.
Volkoren- en bruinbrood bevatten veel goede voedingsstoffen. Volkorenbrood is de meest gezonde keuze omdat het de meeste vezels en andere gunstige voedingsstoffen bevat. Brood wordt gemaakt van graan, meestal tarwe. Bij het maken van witbrood wordt alleen de kern van de graankorrel gebruikt.
Hoeveel vlees je nodig hebt voor een BBQ, is onder andere afhankelijk van de vraag of je ook vis inkoopt en hoeveel bijgerechten je serveert. Gemiddeld genomen rekenen we zo'n 400 gram vlees per persoon bij een BBQ. Dus voor 30 personen kun je uitgaan van ongeveer 12 kilo vlees.
1/3 stokbrood per persoon is voldoende.
Vers gebakken brood is vaak nog vochtig van binnen. Dat geldt ook voor net afgebakken of 'opgepiept' brood uit de oven. Pas wanneer het meeste vocht is verdampt en de korst is afgekoeld en krokant geworden, kan het brood worden gesneden. Zo voorkom je dat je tijdens het snijden het brood platdrukt.
Ben je een beginnende kampkok en weet je niet goed hoeveel brood je moet bestellen? Dan hebben wij voor jou deze handige richtlijn: kinderen van 6 tot 11 jaar eten 5 tot 9 sneetjes brood per dag (150 – 315 g) en jongeren van 12 tot 18 jaar eten er 7 tot 12 per dag (210 – 420 g).
Hoeveel gram kipfilet per persoon? Per persoon kun je zo'n 400 gram kipfilet rekenen voor een hoofdgerecht. Dit gaat om het rauwe gewicht, tijdens het bakken verliest kip vaak nog wat vocht. Daarnaast is kip wat lichter verteerbaar omdat het een magere vleessoort is.