Drinkwaterbedrijf WMD liet eerder al weten dat de levering van drinkwater in Drenthe niet in het geding komt. Volgens het bedrijf zijn daar berekeningen voor gedaan en is er genoeg capaciteit in het gebied waar de fabriek moet komen. Meer dan 2,5 miljoen liter water per dag mag Fage niet gebruiken.
Nu. FAGE wordt nog steeds door de familie gerund en we zijn nog even gepassioneerd over het delen van de meest verfijnde zuivelproducten met culinaire liefhebbers over de hele wereld.
Het unieke uitlekproces maakt van FAGE een uitzonderlijke voedingsbron, natuurlijk en rijk aan eiwitten, een goede calciumbron zonder toegevoegde suikers. Voor mensen uit de hele wereld is FAGE yoghurt meer dan een Grieks recept van uitgelekte yoghurt. Het is een deel van ons leven.
FAGE USA is volledig eigendom van FAGE International. FAGE Greece is een naamloze vennootschap (société anonyme) die is opgericht volgens de wetten van de Helleense Republiek en werd opgericht op 30 december 1977. De hoofdvestiging is gevestigd op 35 Hermou Street, 144 52 Metamorfossi, Athene, Griekenland.
Fage | Total | Authentieke Griekse yoghurt | natuur | 0% v.g. | 500 gr | Delhaize.
Volgens het bedrijf zijn daar berekeningen voor gedaan en is er genoeg capaciteit in het gebied waar de fabriek moet komen. Meer dan 2,5 miljoen liter water per dag mag Fage niet gebruiken.
1926. De Filippou familie opent met trots een kleine zuivelwinkel in Athene, Griekenland.
Gemaakt volgens een familierecept dat dateert uit 1926 en met alleen natuurlijke ingrediënten, bevat FAGE Total strained yoghurt geen toegevoegde zoetstoffen, verdikkingsmiddelen of conserveringsmiddelen . Alleen volle melk, room en culturen doorlopen ons eigen proces om deze heerlijke, caloriearme smaakervaring te creëren.
Griekse yoghurt is erg dik en compact, heel anders dan de dunnere textuur van de meeste gewone yoghurtmerken. Dit komt doordat Griekse yoghurt wordt gezeefd — wat betekent dat veel van de vloeistof eruit wordt gegooid. Je kunt eigenlijk Griekse yoghurt maken van gewone yoghurt door het een paar uur door kaasdoek te zeven.
Fage International SA (Grieks: Φάγε [ˈfaʝe]) is een internationaal zuivelbedrijf opgericht in Athene, Griekenland, en sinds 2012 met het hoofdkantoor in Strassen, Luxemburg . Het is een van de grootste zuivelmerken in Griekenland. Het produceert zuivelproducten, waaronder melk, yoghurt en ijs.
Je hebt ook gelijk over verzadiging: 5% zorgt ervoor dat je je langer vol voelt vanwege de 'maagmotiliteit' . Het beweegt iets langzamer door je lichaam dan 0%, vanwege het vet.
Yoghurt is namelijk maar gedeeltelijk gezond op een lege maag. De gezonde melkzuurbacteriën worden door een lege maag niet goed opgenomen. In plaats daarvan doodt agressief maagzuur al de goede bacteriën voordat ze de darmen bereiken.
Tijdens je dieet kun je het beste kiezen voor een yoghurt met veel eiwit, weinig suiker en weinig verzadigd vet. Goede voorbeelden zijn magere yoghurt, halfvolle yoghurt en Griekse yoghurt.
Echte Griekse yoghurt is yoghurt die op een speciale manier wordt gemaakt in Griekenland. Alleen die yoghurt mag Griekse yoghurt heten. Anders noemen we het yoghurt Griekse stijl en deze heeft meer gelijkenissen met gewone yoghurt.
Het bedrijf is al eeuwenlang Fage, maar ze gebruikten de merknaam Total. Het is altijd Fage 'Total' yoghurt geweest, denk ik.
Gepasteuriseerde magere melk en room van klasse A, levende, actieve yoghurtculturen (L. Bulgaricus, S. Thermophilus, L.
Probiotica: Fage Griekse yoghurt bevat levende culturen die de gezondheid van de darmen ondersteunen . Een gezonde darm kan een positieve invloed hebben op de stofwisseling en gewichtsbeheersing. Weinig suiker: Zorg ervoor dat u de naturel variant kiest om toegevoegde suikers te vermijden, die kunnen bijdragen aan gewichtstoename.
Hoewel elk type yoghurt in een gezond dieet past, zijn Griekse yoghurt en skyr (IJslandse yoghurt) de gezondste keuzes omdat ze over het algemeen minder suiker en meer eiwitten bevatten, zegt diëtist Jamie Nadeau.
FAGE scoorde goed voor onze GM-criteria, aangezien het is geverifieerd door het Non-GMO Project in de VS. Het heeft ook producten die zijn gecertificeerd door The Vegetarian Society.
In plaats van overtollige vloeistoffen eruit te filteren - een duur zeefproces dat wordt gebruikt bij de traditionele productie van Griekse yoghurt - wordt Cabot Greek verdikt met WPC's en MPC's als "vulmaterialen" , aldus eiser Timothy Green. "Dit resulteert in een dikker product dat op Griekse yoghurt lijkt, maar in feite helemaal geen yoghurt is...
Heerlijk rijk en romig, gemaakt met alleen melk en levende, actieve yoghurtculturen .
Deze volledig natuurlijke yoghurt is gemaakt van melk van grasgevoerde koeien en bevat geen aspartaam of sucralose, geen gelatine, geen kunstmatige kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen fructose-glucosestroop.
Wie volvet eet, kiest het best voor Campina Griekse stijl yoghurt. Die yoghurt bevat 7 procent vet en bevat 121 kilocalorieën per 100 gram.
Helaas voor degenen die van de geïmporteerde tzatziki en de schapen- en geitenmelkyoghurtmix hielden, worden hier alleen de koeienmelkyoghurts gemaakt; er wordt niets meer geïmporteerd. Maar er is nog genoeg om van te houden.
FAGE schrijft: "We noemden onze yoghurt FAGE, wat uit het Grieks 'eten' betekent." De National Herald zegt dat de naam ook een tweede betekenis heeft. Het woord φάγε in het Grieks ("fa-yeh") betekent "eten", maar de initialen van het merk worden ook Φ.