Locatiegeschiedenis. Locatiegeschiedenis is een instelling in je Google-account waarmee Google je locatie opslaat. Nadat je bent ingelogd in Google, kun je de locatiegeschiedenis via de tijdlijn van Google Maps bekijken. Per maand en datum kun je aanklikken waar je bent geweest.
Gelukkig hebben ook Android-toestellen een 'Vind mijn apparaat'-functie om ze te traceren. Check nu meteen of je een Google-account hebt en of je zowel je locatie als Vind mijn apparaat hebt ingeschakeld. Tik op de app Instellingen, tik op Beveiliging en locatie en tik op Vind mijn apparaat en Locatie.
Om te beginnen moet je met je Google-account inloggen. Vervolgens ga je naar deze speciale Google Maps-website om te checken welke routes jij de afgelopen tijd hebt afgelegd. Om het één en ander te zien kun je het beste iets terug in de tijd gaan en een periode van dertig dagen kiezen.
De gratis applicatie Natuur Routes is ontwikkeld door Natuurmonumenten. Naast wandelroutes worden ook fiets- en vaarroutes, speciale kinderroutes en langeafstandsroutes aangeboden.
Voor iedereen met een Android-smartphone is er de app 'Zoek mijn vrienden'. Deze app werkt vrijwel hetzelfde als Life360.
Je naam en profielfoto kunnen worden bekeken door andere mensen die gebruikmaken van Google-services waarin het hoofdprofiel van je Google-account wordt getoond, ook wanneer je communiceert of content deelt. Tip: Voor andere gegevens die u toevoegt, kunt u kiezen of ze privé zijn of zichtbaar voor iedereen.
Klik op 'Alle apparaten' in Zoek mijn iPhone op iCloud.com. Selecteer het apparaat dat je wilt vinden. De naam van het apparaat verschijnt in het midden van de knoppenbalk. Als de locatie van het apparaat kan worden vastgesteld: het wordt op de kaart weergegeven zodat je kunt zien waar het is.
Route van een Work-out bekijken
Maak je nog gebruik van de Activiteit-applicatie? Open deze dan, navigeer naar het tabblad 'Work-outs' en open een gewenste training. Vervolgens wordt een kaart met de gelopen of gereden route getoond. Je ziet dat de lijn in de meeste gevallen verschillende kleuren heeft.
Wie zoekt wie op het internet
Mijn Online IDentiteit houdt momenteel een Nederlands onderzoek over personen zoeken op het internet op basis van persoonsnamen. Resultaten uit het onderzoek worden op de website www.mijnonlineidentiteit.nl gepubliceerd.
Het beste antwoord
In deze tool van adwords van google kun je zoekwoorden intikken. En vervolgens wordt er aangegeven hoeveel keer er op die term gezocht is in google. Hier kun je dus zijn hoevaak iemand gegoogled is, maar niet door wie.
Check ook even myactivity.google.com. Deze pagina houdt je zoekgedrag en aan Google-gelieerde activiteiten bij. Via 'activiteitsopties' op dezelfde pagina bepaal je wat Google wel en niet mag opslaan.
Voor alle Android toestellen heeft Google de vind mijn apparaat app ontwikkeld. Google heeft dit meestal standaard ingeschakeld. De locatie achterhalen? Ga naar android.com/find, log in met je Google-account en traceer de exacte locatie van je telefoon.
Als je een Android toestel hebt, kun je Life360 gebruiken. Deze werkt precies hetzelfde, als zoek mijn iPhone. Ook via Google kun je gemakkelijk iemand zijn/haar locatievoorzieningen opvragen, mits diegene een Google-account heeft. Om de locatie te achterhalen, moet je toegang tot het account van diegene hebben.
Geen verplichting en geen mogelijkheid. Telefoongesprekken kunnen afgetapt worden door politie, het Openbaar Ministerie en de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Bij de meeste chatdiensten zoals WhatsApp en Signal kan dat niet.
Met stalkerware neemt een (ex-)partner de smartphone van het doelwit over. Hij kan meelezen met WhatsAppgesprekken, foto's en video's bekijken en de locatie van de telefoon opvragen. Zelfs verwijderde WhatsAppberichten zijn nog zichtbaar.
Het antwoord is ja, maar alleen als jij (of iemand anders) daar toestemming voor geeft. Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger.
Je kunt onze app en website gratis gebruiken en daarna beslissen of je ook één van onze producten wilt kopen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de website, het downloaden van de app en het plannen van Tours. Meld je aan met je e-mailadres of Facebook-account en ga van start.
Met de app kun je precies je wandelafstanden bijhouden. De app houdt verschillende gegevens van je wandeling bij, zoals afstand, de tijd, je gemiddelde tempo en de hoogtemeters die je hebt gemaakt. Het kaartje van de gelopen route, maar ook foto's die je onderweg hebt gemaakt, kun je delen met andere wandelaars.
Iedereen die toegang heeft tot je internetverbinding kan zien welke websites je bezoekt. Dit geldt onder meer voor je internetprovider, de overheid en eventuele hackers. Daarnaast kunnen de websites die je bezoekt, zoekmachines en nog veel meer partijen ook meekijken.