Vuna ligt vanaf vandaag in de schappen van Albert Heijn en vanaf begin november ook bij Jumbo en Picnic.
VUNA ligt vanaf vandaag in de schappen van Albert Heijn en is vanaf begin november ook bij andere retailers (Picnic, Jumbo) verkrijgbaar.
Het is rijk aan eiwitten en heeft een Nutri-Score B. VUNA is een bron van Omega-3 vetzuren omdat het per 100 gram en 100 kcal minimaal 0,3 gram Omega-3 vetzuren (ALA) bevat.
VUNA is een ocean friendly alternatief voor het favoriete visproduct van Nederland*: tonijn uit blik. VUNA wordt gemaakt op basis van erwten-eiwitten uit Europa. Ook heeft het Nutriscore B en is rijk aan eiwitten. Maar wat VUNA pas echt bijzonder maakt is de smaak.
Garden Gourmet - Boodschappen — Jumbo Supermarkten.
Breng wat plantaardig lekkers in huis met onze Aziatisch gemarineerde filetstukjes. Ze zijn ongelooflijk lekker, vegan en sappig. Deze filetstukjes zijn op smaak gebracht met een heerlijke zoete en op de Aziatische keuken geïnspireerde marinade. Elke portie bevat 14g soja-eiwit en is een bron van vezels.
Rennende katten
Want het ruikt als tonijn (zo sterk dat de katten meteen aan komen galopperen), het ziet eruit als tonijn en ja, het smaakt zelfs zoals tonijn uit blik. De 'vis' is gemaakt van erwten, kikkererwten, linzen, soja, tuinbonen en andere peulvruchten.
De plantaardige varianten van tonijn in blik en tonijnmoot bestaan al langer. De Tuno, een vis-loze versie van tonijn, werd in 2018 door het Amerikaanse bedrijf Atlantic Natural Foods op de markt gebracht. De Vegetarische Slager nam de visvrije 'tonyn', een alternatief op basis van soja, op in het assortiment.
De veganistische zalmfilets zijn visvervangers op basis van biologische sojabonen. Ze zien eruit als zalmfilets. En je kunt ze net als echte zalmfilets bakken in de koekenpan of in de oven bereiden.
Seasogood is met Happy Tune de eerste visvrije tonijn in het conservenschap in Nederland. Het product bevat de goede voedingsstoffen van tonijn, zoals plantaardige eiwitten en omega 3. De eiwitten in de visvrije tonijn zijn afkomstig van Europese soja en de omega 3-vetzuren uit algen.
Zalm: forel, blauwbaars, makreel, gestreepte zeebaars of bandeng.
aardappelvezels, verlaagd natrium zout, water, zout, kleurstof (bietenrood), conserveermiddel (natriumdiacetaat), ijzer, vitamine B12.
SoFish Fillets Salmon Style
Het heeft de smaak en bite van zalm, maar het wordt gemaakt van sojabonen. Het is 100% plantaardig en een bron van eiwitten, vitamine, B12 en ijzer. Supergezond dus, en net zo vriendelijk in gebruik als de 'gewone' zalmfilet, maar dan zonder graatjes en dierenleed.
Zet Noordzeevis op de kaart. Ook forel, makreel of sardienen zijn goede alternatieven voor tonijn.
Tonijn is een vis die erg geliefd is als lekker tussendoortje, in een salade of op een broodje. Je kunt tonijn zowel vers als in blik kopen, maar vers is hij natuurlijk het allerlekkerste. Deze zomerse-, vlezige vis kun je op allerlei manieren bereiden zoals bakken, grillen op de barbecue of in de oven.
Lust je helemaal geen vis en schaal- en schelpdieren, dan is de beste vervanger een stukje vlees, kip of bijvoorbeeld een eitje. Ook in deze dierlijke producten zit namelijk vitamine B12. Die vitamine is nodig voor het aanmaken van bloedcellen die zuurstof door je lichaam vervoeren.
Seasogood is er voor de liefhebbers van lekkere tonijngerechten. Een visvrij alternatief voor tonijn, rijk aan eiwit en omega 3 vetzuren. Met de smaak van de zee en plantaardig. Zo beschermen we De zeeën.
Ingrediëntendeclaratie koolzaadolie, 31% gerehydrateerd soja-eiwit, water, natuurazijn, aardappelvlokken, suiker, tomatenpuree, natuurlijke aroma's, zout, gemodificeerd zetmeel, specerijen (mosterd), zuurteregelaars (natriumacetaten, natriumlactaat), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), voedingszuren ( ...
Nestlé 's kantoor en voornaamste fabriek bevinden zich in Sderot, een nederzetting die in 1951 werd opgericht op één kilometer van de Gazastrook.
Vivera wordt overgenomen door de Braziliaanse vleesverwerker JBS voor 341 miljoen euro. Het bedrijf uit het Overijsselse Holten maakt al sinds 1990 vleesvervangers en was tot 2019 onderdeel van vleesverwerker Enkco.
Heek, schelvis en wijting bijvoorbeeld zijn duurzame alternatieven voor kabeljauw.
Stevig van structuur, verfijnd van smaak
Witvis is een verzamelnaam voor (de naam zegt het al) witte vis met een stevige structuur. Kabeljauw, koolvis, tilapia en pangasius zijn de bekendste soorten. De smaak is vrij neutraal, dus je kunt er alle kanten mee op.
De zeeduivel is een straalvinnige vis uit de familie van zeeduivels. Deze vis wordt ook wel hozemond, staartvis of lotte genoemd. Samen met de zeewolf is deze vis een van de lelijkste (monsterachtig uiterlijk), maar ook een van de lekkerste vissoorten.
Net zo smaakvol als onze reguliere salade. Gemaakt met een milde kerriesaus, veganistische soja-tarwe stukjes, ananas, appel en augurk. Herkenbaar aan de groene deksel.
De ingrediënten van de plantaardige kipfilet zijn: 63% gerehydrateerd soja- en tarwe-eiwit, zonnebloemolie, erwteneiwit, bamboevezels, natuurlijke aroma's, azijn, verdikkingsmiddel (methylcellulose), tarwevezels, psyllium, aardappelvezels, maltodextrine, ijzer en vitamine B12. Voor de veganisten: het is je geluksdag!