Kapellen is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ligt in de Kempen, in het noorden van de provincie.
Van der Poel: trots op mijn naam
Zijn naam heeft hij te danken aan zijn Nederlandse opa en oma, die al vroeg besloten naar Zweden te emigreren. Daar werd vervolgens iedereen Zweeds opgevoed. Daardoor spreekt Van der Poel net als Van der Horst geen Nederlands.
Zijn grootvader ging werken bij een scheepswerf in Uddevalla en ontmoette drie jaar later zijn Hongaarse vrouw, van beroep verpleegkundige, die de Hongaarse Opstand (1956) was ontvlucht. Van der Poel is in de Zweedse taal opgevoed en is de Nederlandse taal niet machtig.
Zo ook voor veldrijder Mathieu Van der Poel en zijn vriendin, die tot rust komen in hun optrekje in de regio Antwerpen.
Roxanne is Belgisch, woont in Antwerpen, is influencer én de vriendin van Mathieu van der Poel.
Van der Poel woont al heel lang in België, spreekt met een Vlaamse tongval, rijdt voor een Belgische ploeg, heeft een vriendin van Belgische komaf. Genoeg redenen om ook onder die vlag uit te komen op bijvoorbeeld de Olympische Spelen, zou je zeggen. Toch is dat nooit een issue geweest, volgens vader Adrie.
De 28-jarige blondine is woonachtig vlakbij Antwerp en dus net als Mathieu in België geboren. Nadat ze na zes jaar ploeteren bij Porsche de deur achter zich dicht heeft geslagen is ze tegenwoordig een influencer. Inmiddels heeft ze al bijna de 50.000 volgers aangetikt op Instagram.
Van der Poel stopte al twee keer eerder tijdelijk met schaatsen, onder meer om in het Zweedse leger te dienen. Dit keer lijkt zijn afscheid definitief. Hij doet komend weekend nog mee aan het WK allround in het Noorse Hamar.
Na zijn twee gouden olympische medailles zei de Zweed Nils van der Poel dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Misschien is wielrennen iets voor de stayer. Zijn naam wordt in verband gebracht met twee wielerploegen.
Een Zweed met een wel erg Hollandse achternaam, het maakt het nog eens extra pijnlijk. Van der Poel (25), geen familie van Mathieu overigens, werd geboren in Trollhättan. Opa Leo emigreerde in 1953 van Nederland naar Zweden om bij een scheepswerf te gaan werken.
' Uiteindelijk stapte hij in de 13de etappe moegestreden af. 'Het peloton ging die rit in waaiers uit elkaar en ik belandde in de laatste en moest er daar zelfs af. ' Het verbaast Breukink dat het net als dertig aar geleden bij zijn vormverlies nu bij Van der Poel ook gissen is naar een oorzaak.
De vriendin van Mathieu van der Poel
In het geval van Mathieu van der Poel is dat Roxanne Bertels. Een prachtige blondine die ook nog eens een leuke baan heeft. Mathieu mag zichzelf dus gelukkig prijzen met een dame zoals zij. Deze 28-jarige dame woont in Antwerpen en heeft een baan waar menig man jaloers op zou zijn.
Van de vijf monumenten heeft Van der Poel er tot dusverre één gewonnen.
Elite men - UCI ProTeam Alpecin-Fenix van kopman Mathieu van der Poel zal vanaf 1 juli 2022 door het leven gaan als Alpecin-Deceuninck. Deceuninck, sinds 1 januari aan boord als sponsor van de ploeg, neemt vanaf de Tour de fakkel over van Fenix, dat op zijn beurt de positie van Deceuninck op de broek overneemt.
2021-2022. Van Aert reed in het seizoen 2021-2022 10 crossen en won er daarvan 9, waaronder het BK, dat hij voor de 5e keer wist te winnen. Enkel in Hulst won hij niet door kettingproblemen.
Roxanne Kwant - Haarlem, Noord-Holland, Nederland | professioneel profiel | LinkedIn.
De ruim 200.000 volgers van Roxanne Kwant (23, diabetes type 1) zien op sociale media eerlijk hoe het is om te leven met diabetes. Wel altijd met een vleugje humor.
Vorige week liet Roxanne Kwant via Instagram en TikTok weten dat zij en haar vriend Stephan Leicher uit elkaar zijn. In de nieuwste LINDA. meiden vertelt ze openhartig over haar break-up.
Elke ritwinnaar krijgt bijvoorbeeld 11.000 euro uitbetaald. Dat bedraagt daalt naargelang je finisht, tot aan de nummer 20 van die dag, die krijgt nog 300 euro. En ja, elke dag in de gele trui levert ook 500 euro op.
Geschat wordt dat de gemiddelde knecht in de WorldTour tussen de 40.000 euro en 100.000 euro per jaar verdient. Wie meer wil opstrijken als knecht, moet over speciale talenten beschikken. Denk aan de sprintloodsen van toppers als Mark Cavendish, Marcel Kittel en André Greipel.