Dagelijks kunt u bij ons in de restaurants terecht voor een heerlijke lunch. Onze lunchkaart staat vol smaakvolle gerechten. Van de klassieke twaalfuurtjes en uitsmijters tot aan poké bowls en sushi. Onze hotels pakken uit met heerlijke lunchgerechten.
Prijzen: Volwassenen €21,- p.p. Kinderen 3 t/m 11 jaar €11,50 p.p.
Volwassenen €32,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar: €17,50 p.p. * Tijdens feestdagen worden andere tarieven en tijden gehanteerd. Onder de feestdagen vallen: Kerstmis, Pasen, Moederdag, Pinksteren & Vaderdag.
Ieder weekend maken onze chefs live de lekkerste gerechten voor u klaar. Elk weekend geniet u bij ons genieten van een live cooking-spektakel. Voor uw neus worden de lekkerste gerechten bereid door onze koks en patissiers.
Prijs: € 19,00 p.p.
Maandag tot en met zaterdag vanaf 16:00 uur tot 24:00 uur. Bij mooi weer kan het zijn, dat de bar is gesloten, maar het mooie terras is dan geopend.
Een brunch is een verlaat ontbijt of een vroege lunch. Brunch is, zoals de naam al een beetje weggeeft een combinatie tussen breakfast (ontbijt) en lunch.
De middagmaaltijd of lunch (ook wel middageten) (verouderd: noenmaal) is de maaltijd die gegeten wordt rond het midden van de dag, meestal tussen 12 en 14 uur. Terwijl er met 'diner' vaak een warme (avond)maaltijd wordt bedoeld, kan een lunch of middagmaal zowel koud als warm zijn.
Een brunch behoort alle ingrediënten van een ontbijt te bevatten: Brood, verschillende garnituren, ingrediënten van koude lunch, zoals groenten, fruit, vis, vlees, gebakjes. Normaal wordt alles samen op een tafel of buffet gezet.
De uitgaven kunnen per bezoeker flink verschillen. De echte Hollanders lukt het om de kosten van een etentje buiten de deur te beperken tot onder de 20 euro. Een even grote groep consumenten geeft minimaal het dubbele uit: 40 euro of meer. De meeste consumenten besteden zo'n 30 euro per persoon in een restaurant.
Adviezen voor een gezonde lunch
Een gezonde lunch levert 350-550 kcal en bevat minimaal 75 gram groente. Kies voor bruin of volkorenbrood of andere volkoren graanproducten, aardappelen en/of peulvruchten. Besmeer je brood met halvarine of zachte margarine uit een kuipje.
Dinch is een samentrekking van de woorden diner en lunch, en dat is ook de betekenis ervan: het is de maaltijd die je nuttigt tussen lunch en diner, of eigenlijk in plaats daarvan, op eenzelfde manier als 'brunch' de combinatie is van ontbijt (breakfast) en lunch.
Hoe lang en hoe vaak pauze
Als u langer dan 5,5 uur werkt, heeft u volgens de wet recht op minimaal 30 minuten pauze. U mag de pauze splitsen in 2 keer een kwartier. Als u langer dan 10 uur werkt, heeft u volgens de wet recht op 45 minuten pauze. De pauze mag u splitsen in meer pauzes van minimaal een kwartier.
Wij hebben een aantal richtlijnen die we aanhouden qua aantallen; voor een echt eetmoment, zoals ontbijt, brunch, lunch, rekenen wij drie stuks voor een volwassene en iets erbij zoals een eierkoek. Voor kindjes twee stuks en wat erbij.
Het hotel beschikt over 203 ruime kamers en suites en een luxe wellness.
Wilt u zich culinair laten verrassen tijdens uw bezoek aan een Van der Valk hotel? Geniet van Live Cooking, waarbij de chef-koks samen met hun team à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar maken. Naast een breed aanbod van vis- en vleesgerechten is er ook voldoende keuze voor vegetariërs.
Een buffet is een manier om aan gasten eten aan te bieden. Er staat een tafel met allemaal verschillende hapjes in een centrale ruimte. Iedereen loopt met een bord langs de tafel(s) en schept het eten op. Als het bord vol is, gaat men dit aan tafel opeten, om eventueel later nog meer op te scheppen.
Grillbuffet, waar diverse soorten vlees en vis à la minute worden bereid. Selectie van warme gerechten. Koffie, thee, melk en jus d'orange zijn inclusief gedurende 2,5 uur.
90 procent van de Nederlandse consumenten gaat wel eens uit eten, maar de uitgaven aan een hapje en een drankje kunnen per restaurantbezoeker flink verschillen. Gemiddeld geven ze 30 euro uit.