JBL sport oordopjes zijn waterdicht en bieden bescherming tegen zweet en regen. Of het nou miezert, hoost of plenst, een sport koptelefoon van JBL kan ertegen.
De volledig draadloze, gebruiksvriendelijke JBL Free II is jouw flexibele metgezel voor bellen, muziek luisteren en actief bezig zijn. Je krijgt een volle dag (24 uur) afspeeltijd: 6 uur continu luisteren met de oordopjes plus 18 uur back-up van de oplaadcase.
Het geluid aanpassen in 4 stappen
Stap 1: download de JBL Headphones app. Stap 2: koppel je oordopjes aan de app. Stap 3: kies de equalizer. Stap 4a: kies een vooraf ingestelde equalizer.
Met geluid over of op je oren hebben we het over over ear en on ear koptelefoons. Koptelefoons zijn minder makkelijk mee te nemen dan oordopjes, maar leveren over het algemeen een betere geluidskwaliteit.
Hanteer veiligheidshalve de zogenaamde 70-60-regel. Zet je apparaat niet luider dan 70 procent van het maximale volume en luister niet langer dan 60 minuten per dag. Soms kan je niet anders en moet je wel oortjes gebruiken, zoals tijdens het sporten.
Hoe lang je kunt luisteren zonder schade op te lopen, verschilt per persoon en is afhankelijk van leeftijd, of je al gehoorschade hebt en hoe gevoelig jouw oren zijn. Het is dus niet te zeggen hoe lang je 'veilig' naar een x aantal decibel kunt luisteren zonder gehoorschade op te lopen.
Deze oordopjes geven je 3 uur non-stop geluid plus 17 uur vanuit de oplaadhouder, en dat alles in zakformaat. Geen vervelende draden, geen kabels die in de knoop raken - alleen muziek waar en wanneer je wilt, compatibel met zowel iPhone- als Android-apparaten. Draadloze muziek en handsfree bellen, overal waar je bent.
Ongeveer 4 uur. Maar ze laden ook heel snel weer op. Ik ben er echt blij mee, een aanrader! Rated 2 van de 5 door Oorshell uit 100 euro niet waard Vorige maand gekocht bij Mediamarkt.
Op alle producten van JBL zit 2 jaar garantie. Is je JBL product kapot en wil je het laten repareren? Reparatie kan worden aangevraagd via dit formulier.
Schakel dan het linker en rechter oordopje uit. Dit doe je door je vinger 5 seconden tegen het staafje aan te houden. Doe dit voor beide oordopjes apart en zet ze vervolgens beide weer aan.
Trek aan je oorlellen om de oordopjes op hun plaats vast te zetten. Zodra je een oordopje losjes in elk oor hebt, pak je je oorlel vast en trek je eraan met je andere hand. Hierdoor wordt de gehoorgang iets geopend en vergroot.
Als je de oortjes wil opladen moet de oortjes in de case gedaan worden welke middels de micro usb kabel geladen kan worden. Let wel op, als je de case kwijtraakt of vergeet kan je de oortjes niet meer opladen. Als de oortjes opgeladen zijn heb je minimaal 15 uur spreek en speeltijd .
Kunnen oordopjes tegen water? Het lopen in regen kan geen kwaad. De huls van een oordopje houdt spatwater tegen. Als water, op welke manier dan ook, in het oordopje komt kunnen de meeste oordopjes na het laten drogen gewoon weer gebruikt worden.
Doe een beetje ontsmettingsalcohol op een wattenstaafje of stukje keukenpapier en wrijf zachtjes over het oortje. Het papier of wattenstaafje moet je niet te nat maken, want de oordopjes zijn vaak niet waterbestendig.
Maximaal 28 uur batterijduur, draadloos opladen
Met 7 uur afspeeltijd en 21 uur in de oplaadcase kun je maximaal 28 uur blijven luisteren. En zijn je oordopjes (bijna) leeg, dan kun je deze versneld en Qi-compatible draadloos opladen. Handig als je onderweg bent.
JBL Live Pro+ TWS Speed Charge betekent dat je de hele dag muziek kunt blijven luisteren. Geen afleiding wanneer je op je studie wilt concentreren of juist lekker muziek wilt luisteren met deze Bluetooth-oordopjes.
De JBL Reflect Flow oordoppen zijn bij de EISA Awards uitgeroepen tot de beste oordopjes van 2020-2019. De JBL Reflect Flow oordopjes verdwijnen bijna helemaal in je oor en zitten daardoor goed vast. Door de ergonomische vorm zitten ze ook plezierig, comfortabel en veilig.
JBL of voluit James Bullough Lansing is een Amerikaans bedrijf dat hoofdtelefoons en luidsprekers produceert. Het bedrijf bestaat uit 2 onafhankelijke divisies.
Ongeveer 1 op de 10 jongeren onder de 25 in Nederland heeft altijd een piep of suis in z'n oren. En het worden er steeds meer, zegt audioloog Jan de Laat van het Leids Universitair Medisch Centrum. Vijf jaar geleden had nog maar 5 procent last van oorsuizen.
Bij te vaak of te lange blootstelling aan geluiden van boven de 80dB, raken zij overbelast en gaan uiteindelijk kapot. Beschadigde trilhaartjes geven verkeerde geluiden door aan de hersenen, denk aan een piep of ruis. Kapotte trilhaartjes geven geen geluid meer door aan de hersenen, je wordt slechthorend of doof.
Soms horen ze dan ook een piep of suizen na een concert of avondje stappen. Vaak trekt dit wel weer weg na een of twee dagen. Echter een piep of ruis kan ook blijvend zijn. Er kan dan vanuit gegaan worden dat het oor schade heeft opgelopen (lawaaislechthorendheid).