Foto's en video's terugzetten
Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, kijk je in de prullenbak of het item daar staat. op je Android-telefoon of -tablet. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast. Tik onderaan op Herstellen.
Stap 1 Tik op de knop Instellingen app op uw iPhone, iPad of iPod. Stap 2 Scroll naar beneden en zoek safarien tik erop. Stap 3 Ga naar de onderkant en klik op de Geavanceerd Tab. Stap 4 Tik op Safari Website gegevens om een deel van de verwijderde browsergeschiedenis te zien die daar wordt vermeld.
Foto's en video's terugzetten
Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, kijk je in de prullenbak of het item daar staat. op je iPhone of iPad. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
De map 'Recent verwijderd' controleren
Als u per ongeluk een foto of video hebt verwijderd, wordt deze verplaatst naar de map 'Recent verwijderd'. Ga naar 'Foto's' > 'Albums' en tik in het gedeelte 'Diensten' op 'Recent verwijderd'. Als u de ontbrekende foto of video ziet, kunt u deze terugzetten in het album 'Recent'.
Toegang tot iCloud-foto's
Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
Je kunt op iCloud.com bekijken hoeveel iCloud-opslag je hebt en hoeveel er beschikbaar is. Ga op iCloud.com naar je accountinstellingen en bekijk het gedeelte 'Opslag'.
Wanneer u foto's en video's verwijdert, worden ze verplaatst naar het album 'Recent verwijderd', waar ze nog 30 dagen blijven staan. Na 30 dagen worden ze definitief verwijderd.
De populaire foto-app heeft een prullenbak waar verwijderde kiekjes en video's 60 dagen lang worden bewaard. Open hiervoor de Google Foto's-app op je Android-smartphone, tik linksboven op de drie streepjes en kies 'Prullenbak'. Hier tref je een verzameling van bestanden die je de afgelopen tijd hebt verwijderd.
Je kunt het gratis downloaden en de volgende stappen volgen: Start de EaseUS Data Recovery Wizard > Selecteer de map of schijf waar Chrome je geschiedenis opslaat, en druk op Scan > Kies de chrome geschiedenis bestanden die je wilt terughalen en klik Herstel .
Je kunt je volledige historie in Safari bekijken: Ga in Safari naar de Bookmarks-knop. Kies het klok-icoontje rechtsboven. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
Open de prullenbak op het bureaublad door erop te dubbelklikken of er met de rechtermuisknop op te klikken en Openen te kiezen. Zoek het bestand dat u wilt herstellen, klik er met de rechtermuisknop op en kies Herstellen. Hiermee zet u het bestand terug op zijn oorspronkelijke locatie op de computer.
Naast de applicaties voor Mac en iOS kun je ook je iCloud-fotobibliotheek raadplegen op iCloud.com. Log in met je iCloud account (Apple ID) en klik op foto's. Vervolgens kun je jouw bibliotheek bekijken en foto's beperkt aanpassen. Ook foto's uploaden kun je via deze webversie doen.
iCloud is in elk Apple device ingebouwd. Op die manier blijven al je foto's, bestanden, notities en meer veilig bewaard, altijd up‑to‑date en overal binnen handbereik. Iedereen krijgt gratis 5 GB iCloud-opslag om mee te beginnen.
Sluit WhatsApp af en verwijder de app helemaal van je telefoon; Download WhatsApp opnieuw uit de Play Store; Installeer de app opnieuw en voer hetzelfde telefoonnummer in; Kies ervoor, zodra de app dat vraagt, om berichten en media uit een eerdere back-up te herstellen.
Naar het album 'Verborgen' gaan
Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'. Scrol naar beneden en kijk onder 'Diensten'. Daar staat het album 'Verborgen'.
In de app Foto's bekijkt en bewerkt u de genomen foto's. Foto's die met de smartphone zijn gemaakt, staan in de app Foto's . Deze app staat standaard op veel Android-apparaten. Tik eventueel eerst op de map Google en vervolgens op Foto's om de app te openen.
iCloud-opslag is helaas geen verlengde van het interne opslaggeheugen van een iPhone of iPad. Kort gezegd, met iCloud kan je het opslaggeheugen niet uitbreiden. Wel kun je in beperkte maten iCloud gebruiken om opslagruimte vrij te maken op je iPhone of iPad. Dit kan onder meer met foto's en muziek.
iCloud-reservekopieën
De volgende gegevens worden niet opgenomen in een iCloud-reservekopie: Gegevens die al worden bewaard in iCloud, zoals contacten, agenda's, notities, iCloud-foto's, iMessages, gesproken memo's, sms- en mms-berichten en gezondheidsgegevens.