De aanwijzende voornaamwoorden dit en dat verwijzen naar enkelvoudige het-woorden; deze en die naar enkelvoudige de-woorden en meervoudige woorden. Dit en dat kunnen ook naar een hele zin verwijzen.
Verwijs je naar een de-woord of een meervoud, dan is deze of die juist. Verwijs je naar een het-woord of naar iets onbepaalds, dan is dit of dat juist.
In de betekenis 'haardos, verzameling van haren' is haar een het-woord. Naar het-woorden verwijzen we met het betrekkelijk voornaamwoord dat en met de aanwijzende voornaamwoorden dit en dat. Bij oudere mensen groeit het haar trager. Hij heeft dik, krullend haar dat je moeilijk kunt kammen.
Beide aanwijzend voornaamwoorden zijn mogelijk.
Deze week is ook correct. Ik heb Willy deze week nog gesproken. Ik zal het Willy deze week nog vragen. Ik zie hem deze week nog.
U kunt uw taalgevoel volgen, maar pas uw keuze wel consequent toe. Als u het deken zegt, zegt u ook dit/dat deken, elk deken, ons deken en krijgt een bijvoeglijk naamwoord geen buigings-e na bijvoorbeeld een en elk: een warm deken, elk warm deken, warm deken.
Beide aanwijzend voornaamwoorden zijn mogelijk.
Om te kijken welke apps gekoppeld zijn, ga je naar de Mijn account-pagina van Google. Onder het kopje 'Inloggen en beveiligen' klik je op 'Gekoppelde apps en sites'.
Ga naar het gedeelte Beveiliging van je Google-account. Selecteer onder 'Apps van derden met accounttoegang' de optie Toegang door derden beheren. Selecteer de app of service die je wilt bekijken.
Een account is op internet een combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u toegang tot een bepaalde afgeschermde dienst krijgt. U kunt bijvoorbeeld een webmailaccount hebben of een account bij een webwinkel. Een abonnement bij een internetprovider wordt ook een account genoemd.
Is het de of het broek
In de Nederlandse taal gebruiken wij de broek.
Het antwoord is: het jaar.
Zowel de enkelvoudsvorm haar als de meervoudsvorm haren is correct in de betekenis 'haardos, verzameling van haren'. De enkelvoudsvorm haar wordt vaker gebruikt, maar de meervoudsvorm is meestal niet uitgesloten.
Beide aanwijzend voornaamwoorden zijn mogelijk.
Als u de soort zegt, zegt u ook die/deze soort, elke soort, welke soort, onze soort en krijgt een bijvoeglijk naamwoord altijd een buigings-e: de onbekende soort, een onbekende soort, elke onbekende soort, onbekende soort.
Je naam en profielfoto kunnen worden bekeken door andere mensen die gebruikmaken van Google-services waarin het hoofdprofiel van je Google-account wordt getoond, ook wanneer je communiceert of content deelt. Tip: Voor andere gegevens die u toevoegt, kunt u kiezen of ze privé zijn of zichtbaar voor iedereen.
Een extra Gmail adres aanmaken is eigenlijk helemaal niet nodig. Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet.
Back-ups van WhatsApp zijn gekoppeld aan het telefoonnummer en de Google-account waarmee ze gemaakt zijn.
Als je Gmail gebruikt, heb je al een Google-account. Met een Google-account heb je kosteloos toegang tot Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer.
Gebruikersnaam aanmaken
Een gebruikersnaam is nodig om in te loggen bij internetdiensten. Soms wordt de naam toegewezen door de dienst en soms mag de gebruiker er zelf een verzinnen. Vaak is de gebruikersnaam een e-mailadres, maar het kan ook een naam of een willekeurig letter- of cijfercombinatie zijn.
Je wachtwoorden worden opgeslagen in je Google-account. Voor een lijst van accounts met opgeslagen wachtwoorden ga je naar passwords.google.com of bekijk je je wachtwoorden in Chrome. Als je wachtwoorden wilt bekijken, moet je opnieuw inloggen.
Deze keer, die keer en dit keer zijn alle drie correct. De combinatie dat keer* is ongebruikelijk en dus niet correct. Als keer wordt voorafgegaan door een telwoord of een bijvoeglijk naamwoord, zijn alleen deze en die correct, niet dit en dat: deze ene keer, deze laatste keer, die ene keer, die laatste keer.
Zowel de matras als het matras is correct. In België wordt matras voornamelijk als de-woord gebruikt. In Nederland is zowel de matras als het matras gangbaar.
Beide aanwijzend voornaamwoorden zijn mogelijk.