Vrijwel elk Van der Valk hotel biedt een Live Cooking buffet aan. Het aanbod kan verschillen per hotel. Geniet u liever van een Live Cooking brunch-, lunch- of dinerbuffet? Het is allemaal mogelijk bij Van der Valk.
Prijs: € 19,00 p.p.
*Het dinerbuffet kent een maximale duur van 2,5 uur. € 39,50 p.p. Volwassenen | € 19,75 p.p. Kind (4 t/m 11 jr.) Let op: het dinerbuffet is enkel en alleen op vrijdag en zaterdag geopend.
In elk Van der Valk hotel kunt u à la carte lunchen en dineren. U kunt kiezen uit verschillende gerechten van de menukaart die de chef speciaal voor u heeft bereid. Proef bijvoorbeeld de klassieke Van der Valk gerechten of kies voor seizoens- of streekgerechten die bij elk hotel anders zijn.
Volwassenen €32,50 p.p. Kinderen 4 t/m 11 jaar: €17,50 p.p. * Tijdens feestdagen worden andere tarieven en tijden gehanteerd. Onder de feestdagen vallen: Kerstmis, Pasen, Moederdag, Pinksteren & Vaderdag.
Brunch is, zoals de naam al een beetje weggeeft een combinatie tussen breakfast (ontbijt) en lunch. Met andere woorden: een heerlijk moment om met z'n allen te genieten van veel lekkers. Wat de perfecte tijd is om te brunchen? Vanaf ongeveer 10.30 uur tot 14.00 uur.
Een brunch behoort alle ingrediënten van een ontbijt te bevatten: Brood, verschillende garnituren, ingrediënten van koude lunch, zoals groenten, fruit, vis, vlees, gebakjes. Normaal wordt alles samen op een tafel of buffet gezet.
Op een menukaart staan verschillende gangen vermeld, zoals voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De kaart geeft ook informatie over verkrijgbare bijgerechten en dranken. Op de meeste menukaarten staan ook de kosten vermeld. Bij snackbars en fastfoodrestaurants is het menu op grote schermen leesbaar.
U kunt hier genieten van een kopje koffie of thee op niveau, gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen en theeblaadjes uit diverse landen. Kom de sfeer proeven en laat u verrassen. Ook serveren wij hier huisgemaakte lekkernijen en verse broodjes.
Het ontbijtbuffet is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 6.30 uur tot 10.30 uur.
Een buffet is een manier om aan gasten eten aan te bieden. Er staat een tafel met allemaal verschillende hapjes in een centrale ruimte. Iedereen loopt met een bord langs de tafel(s) en schept het eten op. Als het bord vol is, gaat men dit aan tafel opeten, om eventueel later nog meer op te scheppen.
Maandag tot en met zaterdag vanaf 16:00 uur tot 24:00 uur. Bij mooi weer kan het zijn, dat de bar is gesloten, maar het mooie terras is dan geopend.
Momenteel heeft de Van Der Valk-keten 68 vestigingen in Nederland, 14 in Duitsland, 13 in België, 3 in Frankrijk, 1 in Spanje, 1 in Bonaire, 1 in Curaçao, 1 in Aruba en 1 in Florida.
Dagelijks geopend van 08.00 - 22.00 uur. Graag informeren wij u dat u een tafel voorkeur door kunt geven bij het plaatsen van de reservering.
Ontdek onze 236 luxe hotelkamers die zijn voorzien van alle comfort. Tijdens uw verblijf maakt u als hotelgast gratis gebruik van onze wellness met verwarmd binnenzwembad.
Dit bestaat uit: een voorgerecht, een soepje, een tussengerecht, een hoofdgerecht en afsluitend een nagerecht. Het 5 gangen menu lijkt heel veel, en dat is het natuurlijk stiekem ook wel een beetje, maar de eerste 3 gangen zijn vaak eigenlijk maar kleine gerechtjes.
Hou het aanbod beperkt zodat de klant geen keuzestress krijgt. Er is een bepaalde vuistregel voor het maximale aantal gerechten op een menukaart. Deze vuistregel luidt: 10 voorgerechten, 10 hoofdgerechten en 6 desserts. Het is belangrijk om het aanbod van producten overzichtelijk te houden.
De middagmaaltijd of lunch (ook wel middageten) (verouderd: noenmaal) is de maaltijd die gegeten wordt rond het midden van de dag, meestal tussen 12 en 14 uur.
Wij hebben een aantal richtlijnen die we aanhouden qua aantallen; voor een echt eetmoment, zoals ontbijt, brunch, lunch, rekenen wij drie stuks voor een volwassene en iets erbij zoals een eierkoek. Voor kindjes twee stuks en wat erbij.
'Dinch' is een samentrekking van de woorden diner en lunch. Je kunt het vergelijken met 'brunch', wat een samenvoeging is van ontbijt (breakfast) en lunch. Een dinch is dus eigenlijk de maaltijd die je eet in plaats van de lunch en het diner. Je combineert de twee dus met elkaar.
Want wat mag er niet ontbreken bij een paasbrunch? In de basis staan er natuurlijk broodjes op tafel maar ook iets van eieren. Dit kan zijn gekookt eitje, scrambled eggs, tot gerechten in de vorm van of met een ei. Daarnaast is het volgende ook onmisbaar zijn bij het maken van het paasontbijt of paasbrunch.