1 stuk (125 gram) kipfilet, 100% bevat: Wil je een andere hoeveelheid of eenheid kiezen?
Er zitten 2093 kilocalorieën in 1 stuks groot (960 gram) hele kip. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in 'hele kip'? In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit.
Kip: Kippenborstfilets hebben doorgaans een gewicht van 150-200 gram per persoon, terwijl drumsticks en dijen iets meer kunnen wegen, rond de 200-250 gram per persoon. Seafood: Bij vis en zeevruchten wordt meestal gerekend met 150-200 gram per persoon, afhankelijk van de soort en de bereidingswijze.
390g.
Gemiddeld is 1 kipfilet zo'n 170 gram. Tevens is deze kipfilet ook per kilo te verkrijgen.
Een kipfilet weegt gemiddeld 200 gram.
250 g kipfilet, 5, zonder saus (Scores Chicken & Ribs) bevat 690 calorieën. De macronutriëntenverdeling is 23% koolhydraten, 52% vet en 24% eiwit. Dit is een goede bron van eiwit (75% van uw dagelijkse waarde) en ijzer (45% van uw dagelijkse waarde).
Dubbele kippenborst met een gemiddeld gewicht van 500 gram...
Een halve kipfilet is een mooie, magere en zeer malse filet gesneden uit de ene kant van de borst van een kip.
Een portie kipfilet van 100 gram is ongeveer gelijk aan 3,5 ounces en is ongeveer zo groot als een pak kaarten . Het is ongeveer 1/4 inch dik en ongeveer 3 inch in diameter.
Als u een hele kipfilet eet voor het avondeten, eet u misschien te veel . De aanbevolen portie kip is 85 tot 113 gram, ongeveer de grootte van een pak speelkaarten. Sommige mensen gebruiken de palm van hun hand als richtlijn.
Kuikentjes. Een volwassen kip weegt ongeveer 1,5 kilo, een kuiken ongeveer 60 gram.
Een portie kippenborst, kipfilet komt overeen met 125 gram.
Beschrijving. Hele kip. 1 hele kip weegt ongeveer 1100 gram.
Halve kip ( 650g - 750g ) De kip wordt in de lengte doormidden gesneden, zowel aan de borst als aan de rug. Hierdoor ontstaan vrijwel gelijke helften die uit dezelfde delen bestaan.
De portiegrootte voor bijna alle rauwe vlees- en gevogelteproducten is vier ons . Als het rauwe product echter tot pasteitjes zou worden gevormd, zou de portiegrootte het rauwe gewicht van elke pastei zijn — bijvoorbeeld drie ons. Hier is een vuistregel om van rauwe naar gekookte porties vlees en gevogelte te vertalen.
Een gemiddelde kipfilet weegt 174 g, of ongeveer 6 ounces (oz) . Maar de maten variëren van kleinere stukken van ongeveer 4 oz, tot grotere van 8 tot 10 oz. Er is hier geen goede of foute keuze. Het hangt er echt vanaf wat je kookt en hoeveel kip je wilt.
Kipfilet: Het gewicht van kipfilet varieert, maar gemiddeld weegt een filet ongeveer 150 tot 250 gram. Hele Kip: Een hele kip, klaar voor de slachterij, kan tussen de 1.5 en 4 kilogram wegen, afhankelijk van het ras en de voedingswijze.
De 'kippenoesters' – twee kleine spiertjes bij de dijen – worden geroemd als het lekkerste stukje van de kip. In de culinaire wereld zijn ze bekend als sot-l'y-laisse, wat betekent: "een dwaas laat het zitten." Mals en sappig, ideaal voor een ragout of gewoon puur genieten.
1 stuk (125 gram) kipfilet, 100% bevat:
Wil je een andere hoeveelheid of eenheid kiezen? Vul dan de caloriechecker onderaan deze pagina in.
600g.
200 gram.
Het gewicht van een kippenborst kan sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals de grootte van de kip en of de borst ontbeend en velloos is. Gemiddeld weegt een kippenborst zonder bot en vel ongeveer 170 tot 200 gram (6 tot 7 ounces).
Een portie kipfilet, bereid komt overeen met 125 gram.
1 portie kipfilets (5) (Dinners - Chicken Fillets (5), Eat'n Park) bevat 540 calorieën . De macronutriëntenverdeling is 22% koolhydraten, 45% vet en 33% eiwitten. Dit is een goede bron van eiwitten (79% van uw dagelijkse waarde).