Om voldoende broodjes te garanderen, adviseren wij om 2,2 broodjes per persoon te bestellen. Een voorbeeld, u wilt voor 12 personen een harde broodjes lunch bestellen. U bestelt dan 27 broodjes. Indien u ook drinken bij de lunch besteld, dan heeft u de keuze uit 250ml of 1L verpakkingen.
Over het algemeen is het bestellen van 1,5 sandwich per persoon het perfecte aantal. Als u een salade of een bijbehorend plateau bestelt, is 1 sandwich per persoon de gewenste portiegrootte.
Kleine zachte broodjes (per stuk!)
Met 5 broodjes per persoon heb je zeker voldoende broodjes voor een kaasplank.
De mand bestaat uit halve witte en bruine pistoletjes, netjes ingepakt in een vet-vrijpapiertje. Geen geknoei meer! Per persoon raden wij 4 halve pistoletjes aan, dat zijn 2 hele pistolets per persoon.
Wij adviseren voor een vullende lunch 2,2 broodje per persoon te bestellen. Let op: bij aantal kunt u het aantal broodjes in vullen die u wenst te bestellen.
Om voldoende broodjes te garanderen, adviseren wij om 2,2 broodjes per persoon te bestellen. Een voorbeeld, u wilt voor 12 personen een harde broodjes lunch bestellen. U bestelt dan 27 broodjes.
Neem 1 groot stokbrood voor ongeveer 5 personen.
Standaard krijg je 3 mini broodjes per persoon (kwart baguette van 12cm). Standaard krijg je twee kleine broodjes per persoon (baguette van 19 cm) .
Gemiddeld kun je rekenen op 2 tot 3 broodjes per persoon bij de brunch. Wat zet je op tafel met een brunch? Tijdens een brunch serveer je meer dan alleen broodjes. Denk aan een lekker soepje, een salade, wrap, smoothie en zoete gerechten.
Bij het ontbijt wordt gemiddeld 2 boterhammen aangehouden en bij de lunch 3 tot 4. Dit is altijd een gemiddelde en kan natuurlijk altijd wat meer of minder zijn, afhankelijk van je persoonlijke situatie en de afspraken die je hebt gemaakt in therapie.
Wij raden altijd 1,5 sandwich per persoon aan (zes kwartjes per persoon). Het is ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele dieetwensen en intoleranties van de gasten. Dit kunnen vegetariërs, veganisten, mensen met coeliakie (glutenintolerantie), zuivelintoleranties of andere allergieën zijn.
Voor een voorgerecht reken je 75 g vlees of 100 g vis per persoon.Voor het hoofdgerecht mag je die hoeveelheid verdubbelen: 150 g vlees, 200 g vis per persoon. Vis is lichter verteerbaar dan vlees, daarom mag je er wat meer van serveren. Heb je veel mannen aan tafel zitten?
hapje bij het aperitief: 50 tot 100 g per persoon. broodbeleg: 20 g per snee brood.
Amerikanen eten gemiddeld zes sandwiches per week en het kost mensen gemiddeld 10 minuten om de perfecte sandwich te maken.
Het uitgangspunt voor de volledige maaltijd is gemiddeld 500 gram per persoon. Houd voor een koud of warm voorgerecht een hoeveelheid van 100 tot 125 gram per persoon aan. Reken voor het hoofdgerecht ongeveer 75 gram vlees, vis of vega product, 150 tot 200 gram groente en 150 gram aardappelen, rijst of pasta.
Hoewel brood het best niet in de koelkast bewaard kan worden, kun je belegde broodjes beter wel koel bewaren. Zeker als je het belegd hebt met kip of vleeswaren. Dit in verband met kans op bederf van het beleg bij te hoge temperaturen.
Toch zijn er voor de dunch in al z'n denkbare vormen nog wel meer woorden. Je kunt 'm, als-ie bijtijds genuttigd wordt, ook best tweede lunch of (als je nog niet geluncht hebt) late lunch noemen. Andersom is de dunch te beschouwen als een vervroegd diner, vroeg diner of early dinner.
Je favoriete beleg
Denk aan smaakvolle combinaties zoals gerookte zalm met roomkaas en dille, gebraden kipfilet met avocado en pittige mayonaise, of gegrilde groenten met hummus en feta. Vergeet niet om je belegde broodjes een extra oompf te geven met toevoegingen zoals sla, rucola, verse kruiden of geroosterde noten.
Zorg ervoor dat u minstens anderhalve sandwich per persoon heeft, zodat al uw gasten tevreden zijn. Als u kiest voor een finger sandwich plateau, dan raden wij aan om er twee tot drie per persoon te nemen.
Dan adviseer ik 5 à 6 stuks per persoon. - Twijfel je over het aantal dat u nodig heeft? Noteer uw idee bij de opmerkingen en we bekijken het samen. Enkele ideetjes qua beleg, maar dit ligt zeker niet vast.
Hoeveel broodjes heb je nodig per persoon voor een brunch? Op een brunch voorzie je best 2 à 3 broodjes per persoon. Zorg zeker ook voor variatie tussen wit en bruin brood.
Brood. Er gaat niks boven warm, knapperig brood als voor- of bijgerecht. Brood is koolhydraatrijk en vullend, dus reken op ongeveer een vijfde van een heel stokbrood per persoon.
Minimaal een half stokbrood per persoon . Bron: geboren en getogen in Frankrijk.
Overigens kun je veel meer dan 12 sneetjes uit een stokbrood halen, dus een klein stokbroodje zou hier prima volstaan.