Het beste antwoord. Als die persoon al geruime tijd op dat adres woont en beschikt over een vast (niet mobiel) telefoonnummer, dan kan je dat vinden op http://www.voelspriet.nl/persoon/achternaam/stap3achternaam.htm Vul daar de gegevens in die je weet en de rest komt er vanzelf bij te staan.
Mensen zoeken op Google
Tik de naam tussen aanhalingstekens, bijvoorbeeld "sophie de groot". Probeer ook voorletter en achternaam: "s. de groot". Voeg toe wat je weet over deze persoon, bijvoorbeeld woonplaats, club of bedrijf. Tip: kijk ook bij afbeeldingen.
Reacties. Als het een koophuis is, kun je via het online kadaster zien wie er woont. Kost wel een paar euro.
Je hebt nog de personenzoeker. Verder, als het werkelijk heel dringend is, zou je in de gemeentegids kunnen kijken, welke verenigingen er allemaal zijn. En de sites van die verenigingen kunnen bezoeken. Daar staan soms de leden op vermeld (zonder adres), maar dan zou je contact op kunnen nemen met het secretariaat.
Via de telefoongids op internet: www.detelefoongids.nl adres intypen en klaar ben je!
Bel 1919. Je hoort het telefoonnummer (behalve bij een geheim nummer), de datum en het tijdstip van de laatste oproep.
Je bent vaak niet de enige die wakker ligt met de vraag: van wie is dit 06-nummer dat je mobiel belt? Daarom zijn er websites als wieheeftgebeld.nl, waar mensen dit nummer op kunnen plaatsen. Door op elkaar te reageren, ontdek je dan wie er gebeld heeft.
Over Postcodebijadres.nl
Wij maken postcode- en adresseninformatie inzichtelijk voor iedereen. Via onze zoekfunctie vind je eenvoudig de juiste postcode of straat bij het adres. Onze gegevens worden regelmatig geactualiseerd en dekken heel Nederland.
Een goed adres bestaat uit: straatnaam en huisnummer met zo nodig een toevoegsel, zoals een cijfer of letter (2, III,A) of een nadere aanduiding conform plaatselijk gebruik (Boven, twee hoog, Bis), postcode en plaatsnaam.
In het bevolkingsregister in de gemeentearchieven staat vermeld wie er op een bepaald adres woonde. Je zoekt op straatnaam in het huis- of woonregister en kan dan zien welke mensen er achtereenvolgens op een adres gewoond hebben.
Er bestaan 3 diensten om een persoon te zoeken: Zoek een persoon met een INSZ-nummer (dienst GeefPersoon/GeefHistoriekPersoon) Zoek een persoon met zijn naam (dienst ZoekPersoonOpNaam) Zoek een persoon met zijn adres (dienst ZoekPersoonOpAdres)
Maximaal aantal personen dat ingeschreven mag staan in een woning met: Woonkamer + één slaapkamer: maximaal drie personen. Woonkamer + twee slaapkamers: maximaal vier personen. Woonkamer + drie slaapkamers: maximaal vijf personen.
Je naam en profielfoto kunnen worden bekeken door andere mensen die gebruikmaken van Google-services waarin het hoofdprofiel van je Google-account wordt getoond, ook wanneer je communiceert of content deelt. Tip: Voor andere gegevens die u toevoegt, kunt u kiezen of ze privé zijn of zichtbaar voor iedereen.
#1 Facebook zoekvenster
Mocht je echter de volledige naam niet meer weten, bijvoorbeeld omdat het om een oude kennis gaat, probeer dan de volgende oplossing: Type alleen de voornaam van de persoon die je zoekt in het zoekvenster. Bijvoorbeeld “Jan”. Klik vervolgens op de link die onderaan het zoekvenster verschijnt.
Reacties. Graan voor visch (hoofddorp) loopt tot nummer 19999.
Huisnummer verplicht
Veel mensen weten het niet maar iedereen in Nederland is verplicht er voor te zorgen dat het huisnummer vanaf de openbare weg duidelijk leesbaar is. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het aanbrengen, onderhouden en goed zichtbaar houden van je huisnummer.
Voor de meeste landen/regio's vul je op de eerste regel een straatnaam en een huisnummer in. Je kunt ook kantoornummers, etages, gebouwnummers en dergelijke toevoegen.
In het bevolkingsregister in de gemeentearchieven staat vermeld wie er op een bepaald adres heeft gewoond. Je kunt hier op straatnaam zoeken in het huis- of woonregister en krijgt dan een lijst te zien van mensen die achtereenvolgens op dat adres gewoond hebben.
straatnaam huisnummer. postcode (twee spaties) PLAATSNAAM. De combinatie van postcode en huisnummer is uniek. In beginsel is voor adressering van post dus niet vereist dat de plaatsnaam of de straatnaam worden vermeld, al is dit wel zo makkelijk voor de postbezorgers.
Ook via Google kun je gemakkelijk iemand zijn/haar locatievoorzieningen opvragen, mits diegene een Google-account heeft. Om de locatie te achterhalen, moet je toegang tot het account van diegene hebben. Als die persoon is ingelogd op Google met zijn mobiel, kun je een tijdlijn bekijken waar diegene allemaal is geweest.
Voor iedereen met een Android-smartphone is er de app 'Zoek mijn vrienden'. Deze app werkt vrijwel hetzelfde als Life360.
Bijvoorbeeld door omgekeerd te zoeken via telefoonboek.nl. Deze zoekmachine voor telefoonnummers is je beste kans om te achterhalen wie je belt. Heb je resultaat? Dan zie je welk bedrijf of persoon je probeerde te bellen.