Met de Wallet-app kunt u instapkaarten, bioscooptickets, coupons, klantenkaarten en meer toevoegen en gebruiken. U kunt bepaalde kaarten en tickets ook delen. ... Een instapkaart, ticket of andere kaart gebruiken in Apple Wallet
Open uw kaart: ...
Tik, indien nodig, op uw standaard betaalkaart om uw andere kaarten te bekijken.
In de Wallet-app kun je spaarkaarten, kortingsbonnen, instapkaarten, bioscoopkaartjes, toegangskaarten en andere soorten kaarten en pasjes op één handige plek bij elkaar houden.
Het gebruik van Apple Pay is eenvoudiger en veiliger dan een fysieke kaart. Als je je kaarten eenmaal hebt toegevoegd aan de Wallet-app , kun je met Apple Pay veilig betalen in winkels, voor het openbaar vervoer, in apps en op websites die Apple Pay ondersteunen.
Het toevoegen van een rijbewijs aan Apple Wallet lijkt erg op het toevoegen van een creditcard of betaalpas, maar met een paar extra veiligheidsmaatregelen. Open de Apple Wallet-app. Tik op het +-pictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer de optie voor het rijbewijs of de staat-ID.
Het toevoegen van je betaalpas of creditcard aan Apple Pay is veilig. Je bankgegevens worden namelijk níét opgeslagen op je toestel. Ze worden dus ook níét gedeeld wanneer je betaalt. Je kunt je digitale betaalpas of creditcard alleen gebruiken met Face- of Touch ID of je toegangscode.
In een wallet app kun je al je pasjes digitaal opslaan. Van je bonuskaart van de Albert Heijn tot je spaarkaart van HEMA en in sommige landen zelfs je rijbewijs. Het is de ideale manier als je geen portemonnee mee wilt nemen. Je bewaart al je pasjes dan gewoon in één app.
Het grootste voordeel van Apple Pay is de extra beveiliging en je privacy die beschermd wordt. Bij het toevoegen van je betaalpas worden je rekening- en pasnummer gecodeerd verzonden naar de servers van Apple. Hierna worden deze gedecodeerd en geverifieerd door je bank om te controleren of de gegevens van jou zijn.
Eigenlijk heb je maar twee pasjes nodig: je bankpas en je rijbewijs. Het is wel handig om foto's te maken van belangrijke pasjes zoals je zorgpas, dan heb je de nummers wel altijd bij de hand.
Bij installatie van jouw Hardware Wallet moet je 24 woorden opschrijven op papier, dit is jouw 24 word recovery seed. Met deze 24 woorden kun jij altijd toegang tot jouw coins herstellen, zelfs als jouw wallet kwijt raakt of kapot gaat.
De meeste online cryptocurrency wallets zijn geïntegreerd in een exchange platform. Dit is een online beurs waar je kan handelen tussen verschillende cryptocurrency. Het voordeel hiervan is dat dit het hier om een multi currency wallet gaat. Dit houdt in dat je meerdere digitale crypto valuta kan opslaan op 1 platform.
Beter nog: het is zelfs mogelijk om je ID-kaart, rijbewijs of paspoort op te slaan in Wallet. Deze voeg je toe door er in Wallet gewoon een foto van te maken, je iPhone maakt er dan automatisch een digitale versie van.
Een vID is de digitale variant van jouw fysieke paspoort of ID-kaart in de vorm van een app op je smartphone. Met deze app is het in de toekomst mogelijk om digitaal te laten zien wie je bent en kun je bijvoorbeeld reizen met een digitaal paspoort. De app voldoet aan de hoogste internationale veiligheidseisen.
Voor de meeste rekeningen is de limiet standaard €5.000,- per week. Heb je een Rabo JongerenRekening is het €500,- per week. Je kunt jouw limiet zelf aanpassen in de Rabo Bankieren-app. Voor de creditcard van Rabobank geldt geen apart limiet voor betalen met Apple Pay.