Naast de Boursin kruidenkaas, waar je ook prima gerechten mee kunt klaarmaken, is er ook Boursin Cuisine: een variant met nog meer room erin. Een andere bekende kruidenkaas is Philadelphia, in 1880 vernoemd naar de Amerikaanse stad Philadelphia.
Een kookroom met de vertrouwde kwaliteit en smaak van Boursin met knoflook en fijne kruiden voor de allerlekkerste warme gerechten. Een perfecte basis voor sauzen, soepen en pastagerechten.
In plaats van Boursin kun je ook andere kruidenkaas, tofu, feta, of geitenkaas gebruiken. Dit recept wordt ook gemaakt met 4 hele tenen knoflook, die je dan meebakt in de oven. Varieer met kruiden, voeg lekker toe wat jij lekker vindt.
Geef uw gasten een verrassende smaakbeleving met de delicate smaak van knoflook en fijne kruiden in combinatie met authentieke verse roomkaas. Erg romig en perfect om mee te koken.
Dit product kan de dagelijkse uitzondering zijn op een verder gezond voedingspatroon. In een gezonde dagelijkse voeding passen melkproducten. Er zijn gezondere opties dan Boursin Cuisine Light. Boursin Cuisine Light is een prima keuze als dagelijks extraatje.
Paturain cuisine knoflook & fijne kruiden 185 gram is een zuivel specialiteit op basis van room en yoghurt voor het bereiden van koude en warme gerechten.
Kun je Boursin® verwarmen? Alle producten van Boursin® kunnen worden verwarmd.
DEN HAAG – Paturain is de lekkerste kruidenroomkaas in het supermarktschap. Dat is de uitkomst van een smaaktest in het oktobernummer van de Consumentengids. smaaktest met acht koelverse roomkaasje uit het supermarktschap. doopte dit Boursin, meldt de Consumentengids.
Philadelphia is 'natter' dan Boursin en is daardoor wat smeerbaarder. Het wordt regelmatig verward met smeerkaas, maar dat laatste is niet aan te raden als ingrediënt voor sauzen of cheesecakes.
Is Philadelphia hetzelfde als roomkaas? Philadelphia is een type roomkaas, dat wordt gebruikt in warme en koude gerechten.
Wat is het verschil met normale roomkaas? Het grootste verschil is het vet percentage. Mascarpone heeft ongeveer twee keer zoveel vet. Hierdoor is de smaak veel voller als roomkaas, want vet is nu eenmaal smaak.
Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden Light 240g bestellen? - Zuivel, eieren, boter — Jumbo Supermarkten.
Fines herbes (Frans voor fijne kruiden) is een klassiek mengsel van keukenkruiden. Oorspronkelijk bestaat het mengsel uit bieslook, kervel, peterselie en dragon, maar ook andere kruiden als rozemarijn, tijm en basilicum worden er wel in gebruikt.
Ingrediënten. Gepasteuriseerde melk en room, zuursel, knoflook en fijne kruiden (1,8%), zout (1,3%), peper. Kan sporen van noten bevatten. Koel bewaren tussen +2°C / +6°C.
Paturain Verse Roomkaas Knoflook & Fijne Kruiden 90g.
Het verhaal van de nu beroemde Boursin Verse Roomkaas begon met één man, François Boursin. In 1957 opende deze jonge Normandische kaasmaker een kaasfabriek in Croisy-sur-Eure, een kleine gemeenschap in Noord-Frankrijk. François werkte jarenlang stilletjes aan het perfectioneren van zijn kenmerkende kaas.
Voor Boursin® Salade & apéritif is de houdbaarheid 5 dagen na opening (melding hiervan op het doosje). Voor de andere Boursin® producten, en indien U de verpakking steeds zorgvuldig sluit, is de houdbaarheid tot 1 week na de opening.
Tijdslimiet. Als we Bon Appetit mogen geloven, zit je met een stuk kaas dat maximaal vier uur buiten de koelkast is gegarandeerd goed. In dat tijdsbestek hebben bacteriën niet noemenswaardig de kans gehad zich te ontwikkelen.
Kaas kun je heel goed invriezen. Voordat je het gebruikt, moet je zorgen dat het goed ontdooid is op je keukenblad. Als je kaas wilt raspen om in te vriezen, voeg je een lepel maiszetmeel of gewone meel toe. Dit voorkomt dat de kaas gaat klonteren wanneer het ontdooit.
Gezondheid
Kaas past in een gezonde dagelijkse voeding. Er zijn gezondere kazen dan Paturain Fijne kruiden. Paturain Fijne kruiden kun je wel als extraatje eten. Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen.
Vegan kruidenkaas met tagliatelle en zalm. Een bekend recept met Boursin of Paturain kan nu ook vegan.