Wat Eten We Vandaag? Jet presenteert samen met Job & Perry en Hugo het programma Wat Eten We Vandaag?, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten.
Elke werkdag kookt tv-chef Roberta Pagnier een geweldig recept. De laatste aflevering van Wat Eten We? is uitgezonden op 24 december 2021. Er worden geen nieuwe afleveringen meer gemaakt.
Met het nieuwe tv-programma Wat eten we? zet tv-kok Roberta Pagnier elke werkdag in 20 minuten een lekkere en makkelijk te bereiden maaltijd op tafel. Roberta neemt je stap voor stap mee: van het moment dat de boodschappen op het aanrecht staan tot de volle borden op tafel.
Roberta Pagnier is uitgekookt op Net 5. Na meer dan 600 afleveringen is duidelijk dat haar kookprogramma Wat eten we geen vervolg krijgt op de zender.
Roberta Pagnier is voor de tweede maal moeder geworden. De tv-kok, bekend van 24Kitchen en Carlo's TV Café beviel afgelopen maandag van zoontje Milo.
Matthijs van Nieuwkerk (60) is alweer een paar maanden gelukkig met zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma. Beiden zijn ze werkzaam in medialand, en degene die hen samenbracht is dat ook. Matthijs vertelt in 'VARAGIDS' wie hem aan Martha voorstelde.
De kersverse ouders Jet en Ward hebben recent een vierkamerappartement gekocht in Amsterdam voor de prijs van rond 710.000 euro. Er rust een hypotheek op van 790.000 euro. Het is een vierkamerappartement met een woonoppervlakte van 140 vierkante meter.
Vandaag maakt Hugo een curry die nét even anders is dan je misschien gewend bent. Het gaat om een licht pittige én vegetarische eiercurry die geserveerd wordt met een kleine frisse salade on the side. Een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai op tafel zet. Ideaal dus na een lange werkdag!
Wat Eten We? is vanaf maandag 7 januari elke werkdag om 17.30 uur te zien bij SBS6. De recepten zijn niet alleen smakelijk en gezond, ze zijn vooral gevarieerd en makkelijk. De gerechten zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn betaalbaar: lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.
Na meer dan 600 afleveringen is duidelijk dat haar kookprogramma Wat eten we geen vervolg krijgt op de zender. De laatste nieuwe aflevering van Wat eten we is inmiddels al uitgezonden, zo bevestigde Roberta op haar Instagram.
Roberta Pagnier, bekend als tv-kok van onder andere 'Wat eten we? ', werd als dochter van een Italiaanse moeder en Nederlandse vader tweetalig opgevoed, maar na de dood van haar moeder sprak ze jaren geen woord Italiaans. "Mijn vader was dol op haar.
Martha Riemsma is na acht jaar gestopt als hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia. Niet echt boeiend, maar toch mocht ze vorige week aanschuiven bij Op1.
Ik voel me thuis in Roombeek, ben er letterlijk thuis. Twee jaar geleden betrokken we met De Twentsche Courant Tubantia het Balengebouw, een markant pand in het hart van de wijk. De redactie is de plek waar ik de meeste tijd doorbreng en ik ben elke dag dankbaar dat het precies die plek is.
Door dit alles komt het vermogen van Matthijs van Nieuwkerk op een geschatte 3 miljoen euro. In 2021 keert Matthijs terug met zijn nieuwe programma 'Matthijs gaat door'. Veel details heeft BNNVARA nog niet losgelaten, maar hier zal vast wel weer een mooi contract liggen voor hem.
Karin van Munster is schrijver en lerares. Voor het Algemeen Dagblad schreef ze recensies over hotels en restaurants, onder het pseudoniem 'De Dames Reiziger'. Deze maand heeft ze samen met haar broer Frans van Muster een boek uitgebracht: 'Fratello & Sorella, over Italië, koken en lekker eten'.
Roberta Pagnier (42) “Anna's vader en ik gingen uit elkaar toen ze drie was. Toen ze zes was, kreeg ik een relatie met Vincent. Ze woont de helft van de week bij haar vader in Amsterdam, en de helft van de week bij ons.
Frisse gerechten kunnen de eetlust stimuleren, zoals een beetje sap of een paar stukjes fruit. Ook een kopje bouillon een half uur voor de warme maaltijd kan de trek op gang brengen. Maar zorg dat je niet zo vol van de bouillon zit dat je er juist minder door eet.
Maak er een gewoonte van om dagelijks minimaal twee stuks fruit te eten. Fruit is rijk aan vezels, vitamines en mineralen. Je kunt fruit ook verwerken in je maaltijden, zoals in je salade of yoghurt en zelfs in warme gerechten.