Schep de marshmallow fluff in een spuitzak en knip het uiteinde van de spuitzak af. Haal de chocolade mal uit de vriezer en vul de 3 vakken volledig met marshmallow fluff. Tip! Laat een klein laagje vrij tot aan de rand om straks op te vullen met chocolade.
Fluff kan erg plakkerig zijn als je het op zichzelf gebruikt. Hierdoor is de consistentie makkelijker te spuiten en uit te smeren als glazuur .
Plaats de zak (met de punt erin) in een 2-kops maatbeker of een groot ijstheeglas ter ondersteuning. Vouw de bovenkant van de zak half naar beneden. Gebruik een lepel of rubberen spatel om de zak te vullen met marshmallowbeslag of marshmallowfluff.
Luchtige, heerlijke glazuur voor je favoriete dessert hoeft niet uit blik te komen. Je kunt echter wel iets uit blik gebruiken om zelf een heel makkelijke glazuur te maken. Namelijk, door kant-en-klare marshmallow fluff toe te voegen aan botercrème glazuur kun je de traditionele glazuur naar een heel nieuw niveau tillen .
Mijn zelfgemaakte marshmallow fluff kan worden gemaakt en bewaard in een luchtdichte container op kamertemperatuur. Het blijft op deze manier tot 6 weken vers , maar ik betwijfel ten zeerste of het zo lang zal duren!
Hoe moet Marshmallow Fluff bewaard worden? Fluff kan bewaard worden bij kamertemperatuur . Als u van plan bent om uw Fluff een tijdje niet te gebruiken, zal koeling de houdbaarheid aanzienlijk verlengen.
Tip. Je kan de marshmallows een 10-tal dagen bewaren in een gesloten pot, ze hoeven niet in de koelkast, op een koele plaats is voldoende.
Wat is een vervanger voor marshmallowcrème? Je kunt marshmallowcrème maken door marshmallows te smelten met glucosestroop. Ik zou 2 kopjes mini-marshmallows met ¼ kopje glucosestroop voorstellen.
Romige ingrediënten zoals Nutella, roomkaas, marshmallowcrème, pindakaas of een andere notenboter geven de in de winkel gekochte frosting veel smaak met wat extra gladheid. Meng 1 kopje roomkaas of 1/2 kopje marshmallowcrème of notenboter per blik frosting voor een romig genot.
Ja, je kunt glazuur van tevoren maken en tot een week in de koelkast bewaren. Zorg ervoor dat je het glazuur goed afdekt om uitdroging te voorkomen.
Gesmolten marshmallows en marshmallow fluff zouden veel te stevig en plakkerig zijn om te spuiten. Echter! Er zijn twee geweldige alternatieven. Marshmallow botercrème (klop een gelijke hoeveelheid boter met marshmallow fluff) zorgt voor een perfecte spuitconsistentie en is houdbaar .
Gebruik de spuitzak om bijvoorbeeld soesjes mee op te spuiten, meringue mee op te spuiten, bokkenpootjes mee te maken en vullen of om een taart mee te garneren.
als je geen spuitzak in huis hebt. kan je gewoon 1 hersluitbaar zakje gebruiken. vouw deze met de randen over 1 Groot glas. zo kan je makkelijk vullen. de inhoud naar De Hoek en het puntje eraf knippen.
Marshmallow Creme, ook wel bekend als Italiaanse meringue , wordt op de markt verkocht als MallowCream en Marshmallow Fluff en is een favoriet in snoepgoed en Fluffernutter-sandwiches.
Magnetrons werken voornamelijk door het water in het voedsel te verwarmen, dus het water in de marshmallows wordt verwarmd en terwijl de hete stoom uitzet, duwt het holtes in de marshmallow.
Vuurbeheersing: Plaats je marshmallow op een veilige afstand van de vlammen, zodat deze langzaam kan roosteren. Een goudbruine kleur is het streven. Geduld is een schone zaak: Draai je marshmallow langzaam rond, zodat alle kanten gelijkmatig kunnen roosteren.
Je moet de consistentie dikker maken. Giet een blikje glazuur in een kom en meng er 1 eetlepel poedersuiker door met een mixer, voeg steeds 1 eetlepel suiker toe tot je de gewenste consistentie hebt bereikt .
Tandglazuur versterken
De eenvoudigste manier om je tandglazuur te beschermen en te versterken is door je tanden te poetsen met een tandpasta die fluoride bevat. Dit verwijdert bacteriën en zuren die je glazuur over een langere periode afbreken. Remineralisatie kan ook zorgen dat het weer opbouwt.
Zoek in je voorraadkast naar smaakversterkers .
Andere gladde ingrediënten die je aan een blikje glazuur kunt toevoegen zijn pindakaas (of een andere notenpasta naar keuze), fruitconserven of jam, nutella, marshmallowcrème, koekjesboter of citruskwark.
Meng in een grote kom eiwitten, glucosestroop en zout ; klop met de mixer op hoge snelheid gedurende 10 minuten of tot het dik is. Voeg poedersuiker toe; klop op lage snelheid tot het gemengd is. Klop vanille erdoor tot het gemengd is. Gebruik dit in elk recept dat marshmallowcrème vereist.
ANTWOORD: 2 kopjes mini-marshmallows is gelijk aan 1 (7-ounce) pot marshmallowcrème . Wanneer u marshmallows gebruikt in plaats van de crème, probeer dan ongeveer een theelepel lichte glucosestroop per kopje marshmallows toe te voegen.
Er zitten +/- 44 marshmallows in één zak.
Laat je marshmallows niet muf worden in de zak tussen kampeertrips door. Doe ze in een glazen pot met een metalen deksel en ze blijven de hele zomer vers.
We krijgen deze vraag vaak, dus voel je niet als de eenzame marshmallow (slechte woordspeling bedoeld! — Heloise). Het is meestal vrij eenvoudig om marshmallows los te krijgen. Doe gewoon een beetje banketbakkerssuiker (poedersuiker) of maizena in de zak, sluit en schud, schud, schud tot de marshmallows bedekt zijn .
Laat de marshmallow een goede 24 uur staan . Ik laat de mijne 8 uur in de koelkast staan voordat ik hem aansnijd.