De teststaafjes niet hergebruiken. Niet gebruiken indien de verpakkingsfolie van het teststaafje beschadigd is. Gebruik een teststaafje niet na de uiterste gebruiksdatum. Gebruik alleen teststaafjes voor Clearblue Digitaal ovulatietest met de houder.
Het is belangrijk dat u vóór het testen minstens 4 uur lang niet hebt geplast. Als u urine hebt opgevangen, kunt u de testhouder opnieuw gebruiken zodra het venster leeg is. Wanneer ú klaar bent om de testhouder opnieuw te gebruiken, begint u weer bij stap 1 met een nieuw teststaafje.
Niet voor inwendig gebruik. Niet hergebruiken. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Het is mogelijk dat het resultaat 'Zwanger' verschijnt vóór het resultaat van de conceptie-indicator. Blijf wachten tot de zandloper stopt met knipperen om het resultaat van je conceptie-indicator te bekijken. Je resultaat blijft gedurende ongeveer 24 uur zichtbaar op het scherm.
Als je zwanger bent, geeft de test BOVENDIEN aan hoelang je al zwanger bent; 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken (3+). De wekenindicator is 93% nauwkeurig in het vaststellen van de tijd die is verstreken sinds de bevruchting. Zo gevoelig dat je de test al kunt uitvoeren vanaf 5 dagen voor je gemiste menstruatie2.
Het aantal weken sinds de bevruchting wordt weergegeven als 1-2, 2-3 of 3+. Met deze zwangerschapstestset voor thuisgebruik kun je 5 dagen voor je gemiste menstruatie testen (dat is 4 dagen voordat je je menstruatie verwacht) (3).
Typische zwangerschapssymptomen die bij de 4e week van een zwangerschap horen, zijn onder andere vermoeidheid, misselijkheid, gevoelige borsten, buikpijn of een opgezette buik, hoofdpijn en vaak moeten plassen. Sommigen merken ook dat ze last hebben van stemmingswisselingen.
Je kunt een foutpositieve ofwel vals positieve uitslag op een thuistest krijgen. De test geeft dan aan dat je zwanger bent, terwijl je dit niet bent. Dit komt zelden voor, aangezien je lichaam geen hCG produceert als je niet zwanger bent.
Vroege zwangerschapstest.
Een vroege zwangerschapstest is het meest gevoelig en kan al vijf dagen voor je verwachte menstruatie worden afgenomen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en geeft je al na 5 minuten resultaat.
Dankzij het zwangerschapshormoon HCG kun je in week 3 van je zwangerschap al symptomen voelen, zoals lichte krampen, een opgezette buik, misselijkheid, gevoelige borsten en stemmingswisselingen. Als je 3 weken zwanger bent, kun je soms ook last van diarree of puistjes krijgen.
Als de test goed is uitgevoerd maar je vertrouwt de uitslag van de zwangerschapstest niet, dan kun je het best na 2 tot 3 dagen opnieuw een zwangerschapstest doen.
De Smart Dual Sensor vertelt je niet alleen op het digitale display of je zwanger bent of niet, maar ook hoe lang al (2). Het aantal weken sinds de bevruchting wordt weergegeven als 1-2, 2-3 of 3+.
Ja, dat is mogelijk. Een negatieve uitslag betekent niet dat u niet zwanger bent, het houdt in dat uw hCG-waarden nog niet hoog genoeg zijn voor de test om het hormoon in uw urine te detecteren.
Onze gevoeligste digitale zwangerschapstest detecteert het zwangerschapshormoon hCG met een gevoeligheid van 10 mIU/ml. Uitslag vanaf 6 dagen voor je gemiste menstruatie (dat is 5 dagen voor je verwachte menstruatieperiode).
Productbeschrijving. Clearblue is veruit het nauwkeurigst: Clearblue is meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop uw menstruatie zou moeten beginnen Ultra gevoelige detectie van hCG (10 mIU/ml)Vroeg testen: uitslag vanaf 6 dagen voor uw gemiste menstruatie (5 dagen voor de dag waarop uw menstruatie…
Hoe nauwkeurig zijn Clearblue zwangerschapstesten? Alle Clearblue zwangerschapstesten zijn meer dan 99% nauwkeurig bij het detecteren van zwangerschap, indien gebruikt vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen.
Als je zwanger bent kun je klachten hebben. In de eerste weken ben je vaak moe of misselijk.Je poept minder vaak of je moet vaker plassen.Je kunt pijn hebben in je rug of bekken.
Elke zwangerschapstest meet het zwangerschapshormoon hCG in je urine. De hoeveelheid die daarin aangetroffen wordt, bepaalt de uitslag van de test. Dit hormoon wordt door jouw lichaam aangemaakt direct na de innesteling. In het begin is dat hormoon nog heel erg weinig, maar het wordt al snel heel veel meer.
Uit eerdere studies was al bekend dat een stof in de urine vanaf ongeveer 5-7 weken de zwangerschapstesten negatief kan beïnvloeden, maar in dit nieuwe onderzoek is aangetoond dat de meerderheid van de testen niet goed meer werkt na de eerste weken van de zwangerschap.
De vroegere zwangerschapstesten moesten met ochtendurine worden uitgevoerd, de testen van tegenwoordig zijn zo gevoelig dat dit op elk moment van de dag kan.
Hoe lang ben je zwanger? Daar zit je dan, je tuurt naar die 'streepjes' of dat 'plusje', die aangeeft dat je zwangerschapstest positief is. Je bent dan minstens 3-4 weken zwanger, maar het kan ook langer zijn.
Misselijkheid begint vaak tussen de 4 en 9 weken van de zwangerschap [1,3,7] en gaat bij de meeste vrouwen over na week 14-16 [1,3,6,7,8]. Ongeveer 15% heeft nog last tot 20 weken [3] en 10% houdt klachten gedurende de gehele zwangerschap [1,3,7].
De meeste miskramen vinden plaats tussen de 8 en 12 weken de zwangerschap. Meer dan 90% van de miskramen heeft als oorzaak een aanlegstoornis bij het embryo of foetus. Bloedverlies en menstruatie-achtige buikpijnklachten zijn vaak de eerste tekenen van een dreigende miskraam.
Buikpijn in het eerste trimester
In het eerste trimester van je zwangerschap bereidt jouw lichaam zich voor op een groeiende baby. Je baarmoeder groeit en dat kan af en toe voor wat (lichte) krampen in je onderbuik of onderrug zorgen. Veel vrouwen vergelijken deze krampen met typische menstruatiepijn.