Begin met een simpel 'dank je wel'
Val meteen met de deur in huis. Begin je bedankkaart met een gepaste aanhef ('Beste', 'Lieve', 'Geachte') en schrijf meteen 'Hartelijk dank voor…' of 'Dank je voor …'. Laat dit volgen door datgene waarvoor je bedankt: '… het mooie cadeau', '…de leuke logeerpartij', '…
Als iemand je bedankt zeg je: “Graag gedaan.” Of: “Helemaal goed!” Ook “Niets te danken” kan, al ben ik het er niet helemaal mee eens, want ik vind juist dat er wél wat te danken valt. Als ik de pakketbezorger of mijn mondhygiënist of de boekhouder bedank, vind ik “Tot je dienst” een gepaste reactie.
Bedankt dat jij er voor mij bent!
-> Ik bedank je vanuit de grond van mijn hart voor… -> Wij vonden het zo geweldig dat jij dit… -> Ik wilde je echt zo snel mogelijk laten weten hoe blij ik hiermee ben… -> Nooit zal ik vergeten wat je voor mij….
"Alvast bedankt," of "op voorhand bedankt," blijken dé manier om een antwoord los te krijgen. "Dankjewel," en "bedankt," prijkten op een mooie tweede plaats.
-> Super bedankt voor wie jij bent en wat je allemaal voor me doet. Je bent goud waard. -> Ik voel me onwaarschijnlijk rijk met een vriend(in) zoals jij aan mijn zij. -> Wat ik zo mooi aan je vindt, is dat je in alles laat zien hoe belangrijk ik voor je ben.
Voorbeeldzinnen en teksten; bedankt voor de samenwerking
-> Dank je wel voor de prettige samenwerking. -> We willen je graag laten weten hoe blij we met je zijn. -> Dank je wel dat je de moeite hebt gedaan om me hierbij te helpen / dit voor me op te zoeken. -> Het is fijn om te weten dat ik bij jou terecht kan.
Je t'en prie.
Dank je wordt als twee losse woorden geschreven.
Dat geldt ook voor vergelijkbare combinaties als dank je zeer en dank je hartelijk. Ik heb al gegeten, dank je.
In een slotzin geef je aan wat je van de lezer verwacht, hoe iets verder gaat of welke actie jij gaat ondernemen. Net als bij openingszinnen is het soms lastig een goede slotzin te vinden. Ook een slotzin moet passen bij de inhoud van de brief of e-mail die je schrijft.
De formulering hartelijk dank is enigszins uitzonderlijk: dank is immers een de-woord, en een bijvoeglijk naamwoord voor een de-woord wordt normaal gesproken met een e geschreven; vergelijk hartelijke groet en hartelijke ontvangst.
Een correcte, zakelijke groet hoeft niet overdreven formeel te zijn. De meest gebruikelijke slotgroet is: Met vriendelijke groet(en). Te formeel is een slotgroet als: Hoogachtend, of Met hoogachting. Te informeel is een slotgroet als: Groetjes, of Hartelijks.
In plaats van te beginnen met bijvoorbeeld: 'Ik vind je heel aardig en ik vond de date heel leuk', begin je met te schrijven: 'Bedankt voor de date gisteren, maar ik voelde het niet echt klikken. ' Als je directer wilt zijn, kun je de volgende tekst sturen: 'Nee bedankt, ik ben niet geïnteresseerd.
Geloof het of niet, maar mannen willen niet gecomplimenteerd worden met iets wat ze hebben (hun uiterlijk bijvoorbeeld). Ze willen liever complimenten over dingen die ze hebben gedaan. Staat hij veel in de sportschool en heeft hij een mooi lijf, dan krijgt hij daar graag complimenten over.
De onderbuik
Het geslachtsorgaan is het meest erogene lichaamsdeel van de man. Het spreekt dus voor zich dat hoe dichter je daar in de buurt komt, hoe gevoeliger hij wordt.
Een vleugje van haarzelf, iets ontastbaars, iets persoonlijks, bijzonders, geks, iets.. iets onverklaarbaars en vooral iets onvergetelijks! Mannen houden van vrouwen die lekker in hun vel zitten. Zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid bij een actieve vrouw zijn sexy.